muptezelryder
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Hikayeli oyunlardada kötü kardeşim Cyberpunk'da Max 90fps alıyorum hem niye ben hikayeli oyunlar oynayayımCS2 FPS'ini işlemci belirler. Hikayeli oyunlarda dene.
Hikayeli oyunlardada kötü kardeşim Cyberpunk'da Max 90fps alıyorum hem niye ben hikayeli oyunlar oynayayımCS2 FPS'ini işlemci belirler. Hikayeli oyunlarda dene.
Reis ben de dün konudaki bilgisayardan aldım sence iptal mi etmeliyim, 9060 xt alınmaz mı ciddenHikayeli oyunlardada kötü kardeşim Cyberpunk'da Max 90fps alıyorum hem niye ben hikayeli oyunlar oynayayım
Alınır kanka tabii csde 180 fps dediğine bakma işlemci belirler onu cyberpunk max ayarlarda 90 fps de iyi zatenReis ben de dün konudaki bilgisayardan aldım sence iptal mi etmeliyim, 9060 xt alınmaz mı cidden
Ryzen 5 7600 var sistemde de ondan ziyade bir kac soru isareti var kafamda. 5060 ti 'li sistem 37.5 civariydi ozellestirmeyle falan 40'a aldik desek ben suan aldigim 9060 xt'li sisteme ekstra 16 lik ram ekleyip 35'e aldim. Asil sorun surda basliyor, 5 bin lira icin cs'de min 60 fps farkini ve diger oyunlarda 10 fps farkini kulak arkasi yapmaya deger mi burada kafam bulandi. Dlss4, amd sorunlari, nvidia kartlarin piyasasinin amd'ye oranla daha iyi olmasini vs bunlari hic hesaba katmadim zaten.Alınır kanka tabii csde 180 fps dediğine bakma işlemci belirler onu cyberpunk max ayarlarda 90 fps de iyi zaten
o oyunda 90fps almayı 9060xt ile neden kötü sayıyorsun ki ? ben 7800xt ile alıyorum zaten o fpsleriHikayeli oyunlardada kötü kardeşim Cyberpunk'da Max 90fps alıyorum hem niye ben hikayeli oyunlar oynayayım
sorun dediğin şey her firmada mevcut , nvidianın güncel driverleri kullanılamaz halde , amd de 6000 serisi ve öncesi kartlar güncel driverler de problem çekiyor 7000 ve 9000 de problem çeken insan sayısı elin parmağından az , intele bir şey demek zor sürekli güncelleme geliyor.Ryzen 5 7600 var sistemde de ondan ziyade bir kac soru isareti var kafamda. 5060 ti 'li sistem 37.5 civariydi ozellestirmeyle falan 40'a aldik desek ben suan aldigim 9060 xt'li sisteme ekstra 16 lik ram ekleyip 35'e aldim. Asil sorun surda basliyor, 5 bin lira icin cs'de min 60 fps farkini ve diger oyunlarda 10 fps farkini kulak arkasi yapmaya deger mi burada kafam bulandi. Dlss4, amd sorunlari, nvidia kartlarin piyasasinin amd'ye oranla daha iyi olmasini vs bunlari hic hesaba katmadim zaten.
o oyunda 90fps almayı 9060xt ile neden kötü sayıyorsun ki ? ben 7800xt ile alıyorum zaten o fpsleri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sorun dediğin şey her firmada mevcut , nvidianın güncel driverleri kullanılamaz halde , amd de 6000 serisi ve öncesi kartlar güncel driverler de problem çekiyor 7000 ve 9000 de problem çeken insan sayısı elin parmağından az , intele bir şey demek zor sürekli güncelleme geliyor.
Hangi işlemciyle alıyorsun? O fps i?Abartma istersen kardeşim bendede var 9060xt ben pişmanım şuan CS2'de ultra 1080p 180fps alıyorum max ki Türkiye şartlarında fiyatı 24k'ya kadar çıkmış şuan.
Alınmaz kardeşim. Işlemcim R5 7600X. Berbat durumda kart. Driver falanda kurtarmaz bunu,keşke 5060ti olmadı 5060 alsaydım da bu çöple uğraşmasaydım. Burada yazılanlara bakma çoğunun elinde RTX serisi var,bilerek bu iğrenç kartı öneriyorlarReis ben de dün konudaki bilgisayardan aldım sence iptal mi etmeliyim, 9060 xt alınmaz mı cidden
techpowerup hep güncel olmayabiliyor güncel oyun testlerini yapıp öyle karşılaştırmak lazım AMD çok büyük driver güncellemeleri aldı eğer gerçekten bu kadar fark varsa garipmiş.Alıntıyı görüntüle
Genelde cs2 oynuyorum, 5060ti ile bu kadar fark olmasi normal degil bence hocam ustelik arasinda 5 bin lira gibi bir fark vardi.
Alakası yok dostum alınmaz diye bir kaide yok öncelikle senin tercihine bağlı AMD teknolojisini kullanırım diyorsan AMD al nvidia teknolojisini kullanayım diyorsan nvidia alReis ben de dün konudaki bilgisayardan aldım sence iptal mi etmeliyim, 9060 xt alınmaz mı cidden
R5 7600x + 9060 XT 16 GB ile nasıl 180 alıyorsun dostum sen ? R5 7600 intel arc B580 bende varken ben 200 alıyordum sende var sorun intel en düşük fps alan CS2 de sen nasıl beceriyorsun o fps i almayı cidden?Alınmaz kardeşim. Işlemcim R5 7600X. Berbat durumda kart. Driver falanda kurtarmaz bunu,keşke 5060ti olmadı 5060 alsaydım da bu çöple uğraşmasaydım. Burada yazılanlara bakma çoğunun elinde RTX serisi var,bilerek bu iğrenç kartı öneriyorlar
hayır neden bilerek bu kartı önerelim ? bize bir yararı mı var ? bize bir faydası mı var ? gir bak oyun testlerine 9060xt çoğu yerde geçiyor veya eşit kalıyorlar driver sorunu falan da yok güncel olarak , çok seviyorsunuz tapmaya şu markalara ilginçsiniz ve 7800xt kullanıyorum kullanmadığım şeyi öve öve önermem.Alınmaz kardeşim. Işlemcim R5 7600X. Berbat durumda kart. Driver falanda kurtarmaz bunu,keşke 5060ti olmadı 5060 alsaydım da bu çöple uğraşmasaydım. Burada yazılanlara bakma çoğunun elinde RTX serisi var,bilerek bu iğrenç kartı öneriyorlar
O kadar fark olacağını sanmıyorum intel arc B580 R5 7600 vardı bende bilirsin 1080p de 200-250 civarı alıyordum arkadaşta r5 7600x+9060xt 16 gb var 1080p de 180 fps komik cidden arkadaşta var bir sorun sanırımtechpowerup hep güncel olmayabiliyor güncel oyun testlerini yapıp öyle karşılaştırmak lazım AMD çok büyük driver güncellemeleri aldı eğer gerçekten bu kadar fark varsa garipmiş.
cs2 bozuk bir oyun zaten onu tartışmamıza gerek yok yeni nesil amd kartlar düzgün çalışamıyor olabilir.O kadar fark olacağını sanmıyorum intel arc B580 R5 7600 vardı bende bilirsin 1080p de 200-250 civarı alıyordum arkadaşta r5 7600x+9060xt 16 gb var 1080p de 180 fps komik cidden arkadaşta var bir sorun sanırım