Oobsaurt. net virüs??

Emre230

80+
Reaksiyon skoru
12
Öylesine temizlik yapıyordum ve chrome bu sistenin benim için önenli olduğunu söyledi chat gpt ye sordum bu site nedir diye zararlı kaynakların bulunduğu, virüs vb.. içeren bir site dedi. Ama daha önce hiç böyle bir siteye firdiğimi hatirlamiyorum
1000025873.webp

girmişsiniz sanırım hatırlamıyorsunuz virüs değilse bile zararlı yazılım bulaşmış olabilir önleminizi alın 9/100 gibi güvenilir puanı var yani bayağı düşük

girmişsiniz sanırım hatırlamıyorsunuz virüs değilse bile zararlı yazılım bulaşmış olabilir önleminizi alın 9/100 gibi güvenilir puanı var yani bayağı düşük
Karspersky ve mcafee'yi virüs tarayıcısı olarak kullanıyorum. Çok uzun zamandır, en fazla 3-4 güne bir ikisinden de telefonumu kontrol ederim. Bugünde aynı şekilde yaptım fakat bir sorun çıkmadı. Fakat ikisini de ücretsiz sürümü ile kullanıyorum ama bir sorun çıkmaz diye ümit ediyorum.

Öylesine temizlik yapıyordum ve chrome bu sistenin benim için önenli olduğunu söyledi chat gpt ye sordum bu site nedir diye zararlı kaynakların bulunduğu, virüs vb.. içeren bir site dedi. Ama daha önce hiç böyle bir siteye firdiğimi hatirlamiyorumAlıntıyı görüntüle
Virustotal'de tarattığımda site virüslü gözüküyordu. Telefonunuza bir antivirüs indirip tarama yapın, siteye hiç girmeyin. Belki böylece potansiyel bir virüsü engellemiş olursunuz.

Karspersky ve mcafee'yi virüs tarayıcısı olarak kullanıyorum. Çok uzun zamandır, en fazla 3-4 güne bir ikisinden de telefonumu kontrol ederim. Bugünde aynı şekilde yaptım fakat bir sorun çıkmadı. Fakat ikisini de ücretsiz sürümü ile kullanıyorum ama bir sorun çıkmaz diye ümit ediyorum.
Esteri de deneyin onların bulamadığını Ester buluyor

Virustotal'de tarattığımda site virüslü gözüküyordu. Telefonunuza bir antivirüs indirip tarama yapın, siteye hiç girmeyin. Belki böylece potansiyel bir virüsü engellemiş olursunuz.

Telefonumda zaten tarayıcılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Esteri de deneyin onların bulamadığını Ester buluyor
Tamam, sağolun

1000025930.webp
Az önce bir kere daha kontrol yaptım fakatdün zaten silmeme rağmen tekrar çıktı.

az önce tıkladım siteye çalışmıyor site yanıt vermiyor

Geri