Bezelye tanesi kadar işlemcinin üstüne enjekte edip kart gibi ince ve plastik bişey yardımıyla güzelce zar gibi yayman lazım. En saglıklı yöntem bu. Stok fana falan da macun sürmeyi deneme.mx-4 aldım i3 10105f stok fanına süreceğim nasıl sürmeliyim arctic yt videosunda fana sürüyor fakat twitter da x şeklinde sürün diye tweetleri var nasıl sürmeliyim ayrıca spatula ile sürenlerde var
Hocam onlar tamamen popüler kültürmü diyim artık ne diyim bilmiyorum milletin uydurduğu sürme şekilleri ya nokta atın kendi dağılsın baskıyla birlikte yada içiniz rahat etmezse spatulayla yayın.mx-4 aldım i3 10105f stok fanına süreceğim nasıl sürmeliyim arctic yt videosunda fana sürüyor fakat twitter da x şeklinde sürün diye tweetleri var nasıl sürmeliyim ayrıca spatula ile sürenlerde var
Hocam onlar tamamen popüler kültürmü diyim artık ne diyim bilmiyorum milletin uydurduğu sürme şekilleri ya nokta atın kendi dağılsın baskıyla birlikte yada içiniz rahat etmezse spatulayla yayın.
x şeklinde sürmek öneriliyordu o nasıl olurBezelye tanesi kadar işlemcinin üstüne enjekte edip kart gibi ince ve plastik bişey yardımıyla güzelce zar gibi yayman lazım. En saglıklı yöntem bu. Stok fana falan da macun sürmeyi deneme.
Yani yapılırda bu sefer taşma muhabbeti falan yaşayabilirsin o yüzden benim dediğim garanti mantıkl8x şeklinde sürmek öneriliyordu o nasıl olur
Ortaya bezelye kadar sür fanı koy.x şeklinde sürmek öneriliyordu o nasıl olur
çok ince bir tabakamı olması lazım işlemcinin üstündeYani yapılırda bu sefer taşma muhabbeti falan yaşayabilirsin o yüzden benim dediğim garanti mantıkl8
Zar gibi ince bir tabaka olcak , dediğim gibi bir fırt damlat yuvarlak şekilde. Sonra minik spatula varsa onunla yay.çok ince bir tabakamı olması lazım işlemcinin üstünde
saolun normalde sürmeyi biliyorum fakat şuan bir tane bilgisayarcıdan 1.8w/mk lık bir termal macun aldım işlemciyi 3.5ghz e sabitlememe rağmen valo da bile fpsyi 75e sabitlemezsen 100e çıkıyor bana kendimi sorgulattıZar gibi ince bir tabaka olcak , dediğim gibi bir fırt damlat yuvarlak şekilde. Sonra minik spatula varsa onunla yay.
İmkanınız olursa bir tane kaliteli kule tipi alın hocam hem şimdi hem ilerisi için güzel olur.saolun normalde sürmeyi biliyorum fakat şuan bir tane bilgisayarcıdan 1.8w/mk lık bir termal macun aldım işlemciyi 3.5ghz e sabitlememe rağmen valo da bile fpsyi 75e sabitlemezsen 100e çıkıyor bana kendimi sorgulattı
işlemciyi 11400f e yükselticem o zamanda şunu almayı düşünüyorum https://www.gaming.gen.tr/urun/3847...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/İmkanınız olursa bir tane kaliteli kule tipi alın hocam hem şimdi hem ilerisi için güzel olur.
fanda bir sorun olduğunu düşünmüyorum fanı dönüyor demirinde falan bir şeyde yokİmkanınız olursa bir tane kaliteli kule tipi alın hocam hem şimdi hem ilerisi için güzel olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence o stok fan arızalıdır bu arada onu söylemeyi de unuttum