Gaming gecesi 5060 Ti ve 9060 XT li sistemler

Usta anakartın DP girişi yok mu yav
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçi ulan ekran kartına bağlıyoruz unuttum kb :D
Peki ilerde SSD takviyesi nasıl yaparım tek M2 SSD slotluymuş sanırsam direkt SSD mi değişmem gerekir?
Sata ssd alırsın en kötü

@shankar1 usta soğutucu çok iyi değilmiş sanırsam idare eder mi öncelikli olarak değiştirmek gerekir mi önümüzde kış aslında ne dersin?

İncehesap yorumlarında sıkıntı yaşayanlar vardı sistem gelince kaç günde geldiğini arızalı olup olmadığını yazabilir misin
Detayları belirtirim usta umarım sıkıntı olmaz içime kurt düşürdün aha :D

Evet seceneklerinde çok kötüydü ve pahalıydı ileride phantom sprit felan uyguna alip halledilir
Usta peki incehesap güvenilir midir bu konularda ben montaj yapılı şekilde sipariş verdim yanlış mı yaptım :D montaj yapılırken falan sorun çıkar mı kargoda sorun olur mu forumlarda gezince bı sıkıntı oluştu içimde :)

Usta peki incehesap güvenilir midir bu konularda ben montaj yapılı şekilde sipariş verdim yanlış mı yaptım :D montaj yapılırken falan sorun çıkar mı kargoda sorun olur mu forumlarda gezince bı sıkıntı oluştu içimde :)
Yok be bir ton insan aliyor sorun cikarsa geri gönderiyorsun sorun yom

Evet montaj hazır geliyor ekran kartini sen takıyorsun sadece

İncehesap yorumlarında sıkıntı yaşayanlar vardı sistem gelince kaç günde geldiğini arızalı olup olmadığını yazabilir misin
Dostum güncelleme yapayım 22 Ağustosta sipariş verdiğim sistem bugün elime ulaştı kargo paketleme vs bi sıkıntı olmadı her bir parça sağlamdı kasa içinde, ekran kartını monte edip yeni aldığım monitörü de takıp kasayı çalıştırdım ve sistem 10 numara çalışıyor herhangi bir arıza yok memnunum.

Dostum güncelleme yapayım 22 Ağustosta sipariş verdiğim sistem bugün elime ulaştı kargo paketleme vs bi sıkıntı olmadı her bir parça sağlamdı kasa içinde, ekran kartını monte edip yeni aldığım monitörü de takıp kasayı çalıştırdım ve sistem 10 numara çalışıyor herhangi bir arıza yok memnunum.
Eyv sağolasın kardeşim 8 günde gelmesi biraz sıkıntı ama sağlamsa problem yok hayırlı olsun

Hocam hangi sistemi aldınız acaba biz de bir tanıdık için 37k civarına PC arıyoruz

Hocam hangi sistemi aldınız acaba biz de bir tanıdık için 37k civarına PC arıyoruz
Dostum ben gaming gecesi indirimi ile aldım 5060 Tİ 7500f li sistem 38.9 k civarına geldi sen konunda biraz acil diye belirtmişsin bu fiyatlara bu sistemler olmuyor genelde sadece indirim zamanı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldığım sistem buydu dostum
1000020040.webp

Son düzenleme:
Geri