- Reaksiyon skoru
- 4
günlük kullanım icin YouTube Netflix falan görüntü kalitesi kötü olmayacak şekilde fp laptop önerisi birse casperdan uzak durmalı miyim
Macbook isterseniz m1 macbook air bakabilirsiniz. Fiyatları çok yüksek değil hemde şarjı uzun gidiyor.günlük kullanım icin YouTube Netflix falan görüntü kalitesi kötü olmayacak şekilde fp laptop önerisi birse casperdan uzak durmalı miyim
Windows varmıMacbook isterseniz m1 macbook air bakabilirsiniz. Fiyatları çok yüksek değil hemde şarjı uzun gidiyor.
Bütçeniz nedir?günlük kullanım icin YouTube Netflix falan görüntü kalitesi kötü olmayacak şekilde fp laptop önerisi birse casperdan uzak durmalı miyim
Macbook isterseniz m1 macbook air bakabilirsiniz. Fiyatları çok yüksek değil hemde şarjı uzun gidiyor
max 20Bütçeniz nedir?
Sıfır yoktur. Birkaç senelik bilgisayar temizini bulursanız güzel ama bende vardı windowsa geçmek için satmıştım. Lol dışı bir oyun oynanmıyor. Oyun harici çoğu şeyde üzmez.ikinci eli 20 k falan sıfır göremedim varmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
max 20
kız arkadasima alacam onun icin olurmu acabaSıfır yoktur. Birkaç senelik bilgisayar temizini bulursanız güzel ama bende vardı windowsa geçmek için satmıştım. Lol dışı bir oyun oynanmıyor. Oyun harici çoğu şeyde üzmez.
Dediğim gibi temizini bulabilirseniz güzel bilgisayar. Pil sağlığını kontrol edin alırken %85-90 dan yüksekse çok kullanılmamış denebilir birkaç senelik bilgisayar olduğundan. Oyun harici bu bütçede çoğu işi görür. Telefonda apple ise uyumlu da olur. Bir tek windows ile kullanım şekilleri farklı bu sorun olabilir.kız arkadasima alacam onun icin olurmu acaba