Çözüldü✓ 9060xt 16gb Vs 5060ti 16gb

Normalde sistem kötü olduğu için genelde rekabetçi küçük fps oyunları tercih ederdim fakat bu pc ile yeni oyunlar da eklemek isterim hikaye bazlı ama dediğim gibi ağırlıklı rekabetçi olur
top sende hikayede işini çok görür nvidia teknolojileri 4K daha çıkıp alabiliyorsan al kullan geç 4K uğraştırır diyorsan 9060xt al

top sende hikayede işini çok görür nvidia teknolojileri 4K daha çıkıp alabiliyorsan al kullan geç 4K uğraştırır diyorsan 9060xt al
1080p monitörde upscaling teknolojisine gerek yok. 9060xt 2k kartı zaten. Yapıştır 9060xt.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hazır sistem alıyorum toplama değil malesef
Kanka senin bütçen ne ? Toplam sistem için.

1080p monitörde upscaling teknolojisine gerek yok. 9060xt 2k kartı zaten. Yapıştır 9060xt.

Kanka senin bütçen ne ? Toplam sistem için.
cyberpunki 1080p patch tracingde oyna bakayım ihtiyac var ki yok mu görürsün

Normalde alacağım kart ile 5060ti arasında 2k fark var tek tek incelediğimde fakat yansıttığı zaman farklı oluyor ben yarın siteyi arayıp sisteme 5060ti 16gb ekleyip ekleyemeyrceklerini ve fiyat farkını sorayım 2k ise direk alırım

Optimize olmayan 1 tane örnek vrrebiliyorsun sadece. 9060xt zaten ray tracing kartı değil. Ultrada oynar çok rahat. Ha bu arada 5060ti da iyi performans vermez path tracing ile. Dlss köklemen lazım.

path racingde nvidia kartlar da yamuluyor daha oturmamış bir teknoloji 3-4 yıl önceki RT gibi düşün.

Optimize olmayan 1 tane örnek vrrebiliyorsun sadece. 9060xt zaten ray tracing kartı değil. Ultrada oynar çok rahat. Ha bu arada 5060ti da iyi performans vermez path tracing ile. Dlss köklemen lazım.
9000 sersinin RT performansı güzel bu yüzden RT kartı değil demek yanlış olur.

Normalde alacağım kart ile 5060ti arasında 2k fark var tek tek incelediğimde fakat yansıttığı zaman farklı oluyor ben yarın siteyi arayıp sisteme 5060ti 16gb ekleyip ekleyemeyrceklerini ve fiyat farkını sorayım 2k ise direk alırım
Fiyat farkı 2k ise 5060ti al zaten. Sakın 8gb versiyonunu alma ama. Bir de bütçeni yaz toplam belki daha iyi sistem önerebilirim yarın falan.

path racingde nvidia kartlar da yamuluyor daha oturmamış bir teknoloji 3-4 yıl önceki RT gibi düşün.

9000 sersinin RT performansı güzel bu yüzden RT kartı değil demek yanlış olur.
Fena değil ama iyi bir rt performansı AMD tarafında şuan sadece 9070xt verebiliyor.

Ekler

• 1000073774.webp
    1000073774.webp
    117.4 KB · Hit: 19
Fiyat farkı 2k ise 5060ti al zaten. Sakın 8gb versiyonunu alma ama. Bir de bütçeni yaz toplam belki daha iyi sistem önerebilirim yarın falan.

Fena değil ama iyi bir rt performansı AMD tarafında şuan sadece 9070xt verebiliyor.
kayda değer bir performansı var 5000 serisi kadar olmasada rtx 4000-3000 arası bir RT performansı verebiliyor o yüzden bence RT yi karşılaştırmaya koymamak lazım aradaki fark çok büyük değil özellikle 2 ve 4k da fark çok çok az.

Benim bütçe 30 idi herkes o iyi bu iyi diye diye beni buraya getirdi

incehesap ta öldü... 33-34k olan sistemi ne hale getirmişler.

incehesap ta öldü... 33-34k olan sistemi ne hale getirmişler.

Geri