CS2 TAKAS TEKLİFİ SÜRESİ HAKKINDA

kuzyk

80+
Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar ben cs2 de skin alıcam takas yolu ile ancak satıcı satış saatleri dışında ben pc başında değilken takas teklifi gelir diye korkuyorum takas teklifi süresi diye bişi varmı yani kişi bana teklif yaptıktan sonra teklif hesba girince bana görünürmü aradan süre geçse bile (umarım anlatabilmişimdir)

Takası yolladıktan sonra satıcı çekmediği sürece görünür. Lakin alıcı takası kabul etmediğinden dolayı o sırada iptal edebilir. Siteden siteye değişir. Byno 1 saat içerisinde alıcı kabul etmezse, satıcı iptal edebilir diyor satış işlemini. Seni beklemeyebilir kısaca.

Satış yaparken cevap süreni yazabiliyorsun diye biliyorum. bazı sitelerde 12 saat seçiyordum. İşine gelen teklifi gönderiyordu. 12 saat içerisinde teklifi kabul ediyordum.

Eğer bunu bir siteden yapacaksan mesela csfloat. Evet belli bir süre var. Kişi sana teklifi yolladiktan 30 dakika sonra dönüş yapmazsan siparisii iptal edebilir. Ya da bekleyedebilir.

Takası yolladıktan sonra satıcı çekmediği sürece görünür. Lakin alıcı takası kabul etmediğinden dolayı o sırada iptal edebilir. Siteden siteye değişir. Byno 1 saat içerisinde alıcı kabul etmezse, satıcı iptal edebilir diyor satış işlemini. Seni beklemeyebilir kısaca.
teşekkür ederim cevaplarınız için nasıl çözüldü yapıcam

arkadaşlar ben cs2 de skin alıcam takas yolu ile ancak satıcı satış saatleri dışında ben pc başında değilken takas teklifi gelir diye korkuyorum takas teklifi süresi diye bişi varmı yani kişi bana teklif yaptıktan sonra teklif hesba girince bana görünürmü aradan süre geçse bile (umarım anlatabilmişimdir)
şunu da atlama hocam cs2 geçerli galiba durum artık yeni bir sistem mevcut eskiden bu yoktu. skin aldın diyelim alan yada satan taraf teklifi 1 hafta içinde iptal ederse sana gelen item satan tarafa geri dönüyor haberin olsun. Yani bana göre baya riskli sitenin kendisinden almıyorsan mümkünse bence alma satan da iptal edebiliyor takası çünkü. Dolandırılabilirsin.

şunu da atlama hocam cs2 geçerli galiba durum artık yeni bir sistem mevcut eskiden bu yoktu. skin aldın diyelim alan yada satan taraf teklifi 1 hafta içinde iptal ederse sana gelen item satan tarafa geri dönüyor haberin olsun. Yani bana göre baya riskli sitenin kendisinden almıyorsan mümkünse bence alma satan da iptal edebiliyor takası çünkü. Dolandırılabilirsin.
Hocam site bakiyeyi satıcıya 1 hafta sonra veriyor artık öyle çözüldü o.

Ben siteden çekiyorum direk kendi satıcısı olduğu için güvende problem olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten ya bynogame yada gamesatis kullanıyorum skin alırken kendi mağazalarından alıyorum ürünleri

teşekkür ederim cevaplarınız için nasıl çözüldü yapıcam
Rapor et en iyi cevap seçip yaz çözüm diye.
Ben siteden çekiyorum direk kendi satıcısı olduğu için güvende problem olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten ya bynogame yada gamesatis kullanıyorum skin alırken kendi mağazalarından alıyorum ürünleri
Yani diğer türlüde sorun olmazda ama sende haklısın bir sorun olsa bu siteler çokta önemsemiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,450
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri