📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

guzel setup monitor ustundeki led goz almiyomu hocam birde onun sabitleme yeri monitöre zarar veriyormu? almayi düşünüyorum da monitore zarar verirmi diye düşünüyorum

Şu komple kırmızı, benim buradan bakarken gözümü aldı.

emin olun en rahat ettiren renk kirmizi hocam goz almiyor kamera da cok patlamis isiklar
Kamera çok patlatıyor ya gerçekten gördüğüm gibi değil ortam ışıkları 2farklı telefonla denedim:/
guzel setup monitor ustundeki led goz almiyomu hocam birde onun sabitleme yeri monitöre zarar veriyormu? almayi düşünüyorum da monitore zarar verirmi diye düşünüyorum
Eğer monitörün arkası bombeli ise tam oturmuyor ama ben siyah bantla asbitledim 3mnin. Arkası dümdüz ise çok rahat oturur. Zarar verebilecek potansiyelde değil sıkı vs değil. Ortam ışığı olarak güzel gidiyor bi de ekranın ışığını kırıyor daha az gözüm yanıyor o yüzden kullanıyorum

Yok bende genelde turuncu ve kırmızıda kullaniyorum en çok rahat olduğum renkler bunlar
Bu arada o attığın posterler hoşuma gitti fakat benim asicak alanım kalmadı :)

Kamera çok patlatıyor ya gerçekten gördüğüm gibi değil ortam ışıkları 2farklı telefonla denedim:/

Eğer monitörün arkası bombeli ise tam oturmuyor ama ben siyah bantla asbitledim 3mnin. Arkası dümdüz ise çok rahat oturur. Zarar verebilecek potansiyelde değil sıkı vs değil. Ortam ışığı olarak güzel gidiyor bi de ekranın ışığını kırıyor daha az gözüm yanıyor o yüzden kullanıyorum
sizin ışık yere bakmiyor sanki hocam onun egim acisi varmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RGB sistemlerden tek ben mi nefret ediyorum. Tamamen beyaz yada tamamen siyah sistemler her zaman daha hos duruyor.
böyle olurmu hocam :)

Ekler

Bu da benden olsun. Fotoğraf boyutu yüksek diye netliği düşürdüm çamur gibi gözüküyor :kekw:

Ekler

• 20250330_225425 (1).webp
    20250330_225425 (1).webp
    1.4 MB · Hit: 66
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,678
Üyeler
183,323