HuseyinBy01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 968
Standart turknet paketi100/20 mi?
Standart turknet paketi100/20 mi?
Wifi olması dolayısı ile olabilir veya modem stok superonline modemi ama A+ olmasına gerek yok sabit 7-8ms oyun oynuyorumYani şu hızları alıp testlerde B falan vermesinler ya ben bile A alıyorum şaka gibi he
Ha wifi ise doğru B almanız çok doğal zatenWifi olması dolayısı ile olabilir veya modem stok superonline modemi ama A+ olmasına gerek yok sabit 7-8ms oyun oynuyorum
100/20 ama download 90 upload 30?? download da almış uploada vermişler gibiAlıntıyı görüntüle
Superonline 100/20 paket
Hadi herkes kaç mbps aldığını atsın. En düşük hızdan başlıyorum. Diğer foto da Waveform testi. Nasıl A aldın derseniz QoS sayesinde ehe.
BU NEEEEEEEEEEEEEEE SFPli mi bu oha SÖEWYGHÇÖESHÇYÖGESÇÖYHGESÇ
Önceden sfp vardı en son turknetten kuşum kablomu kemirdiğinden destek çağırmıştım ters kelepçe yememek için o zaman söktüm daha geri takmadım eski ss birazBU NEEEEEEEEEEEEEEE SFPli mi bu oha SÖEWYGHÇÖESHÇYÖGESÇÖYHGESÇ
ilk defa gördüm tr de 2k geçenÖnceden sfp vardı en son turknetten kuşum kablomu kemirdiğinden destek çağırmıştım ters kelepçe yememek için o zaman söktüm daha geri takmadım eski ss biraz
technolayda görmüştüm daha üste çıkanilk defa gördüm tr de 2k geçen