Ailemin evine internet aboneliği önerisi

Heath Ledger

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,767
Arkadaşlar, anne babamın yaşadığı eve internet bağlatmam gerekiyor. 16 mbps bile yeterli. Önemli olan ucuz fiyat. Taahhütlü ise taahhüt boyunca ucuz fiyat olması önemli. Taahhütsüz ise de "ilk x ay sabit fiyat" kısmındaki ay sayısının fazla olması. Önerilerinizi bekliyorum. Ankara'da merkezi olmayan bir yere bağlatılacak. Daha önce millenicom, comnet, netgsm kullandık. Yaz geldi diye o evde değildik. şimdi yine o eve geçecekler. açtırmam lazım

Arkadaşlar, anne babamın yaşadığı eve internet bağlatmam gerekiyor. 16 mbps bile yeterli. Önemli olan ucuz fiyat. Taahhütlü ise taahhüt boyunca ucuz fiyat olması önemli. Taahhütsüz ise de "ilk x ay sabit fiyat" kısmındaki ay sayısının fazla olması. Önerilerinizi bekliyorum. Ankara'da merkezi olmayan bir yere bağlatılacak. Daha önce millenicom, comnet, netgsm kullandık. Yaz geldi diye o evde değildik. şimdi yine o eve geçecekler. açtırmam lazım
Altyapına bağlı olarak internet tercihini yaparsın. Taahhütlü alabilirsin seneye internete zam gelebilir diye düşünüyorum.
İnterneti kullanacak kişi çoksa düşük mpbs internet de önermem.
Ucuz diyorsan millenicom netgsm vb. de olabilir.

Kablonet kendi altyapısı ya da TT altyapısından 1 yıl taahhütlü uyguna veriyordu ona bakabilirsin.

Altyapına bağlı olarak internet tercihini yaparsın. Taahhütlü alabilirsin seneye internete zam gelebilir diye düşünüyorum.
İnterneti kullanacak kişi çoksa düşük mpbs internet de önermem.
Ucuz diyorsan millenicom netgsm vb. de olabilir.
Hocam netgsm 525₺ millenicom ilk 4 ay 280₺ sonra o da 560 a çıkıyor. Genel bilgileri ben de biliyorum. Tam nokta atış "şu internet sağlayıcı hem uygun fiyat hem de sabit fiyat bakabilirsin" gibi bir cevap bekliyorum ben

Altyapı varsa superonline öneririm hocam Turkcell şahsen 1000mbps kullanıyorum memnunum. Forumda her kafadan bi ses çıkıyor söylenen sağlayıcılarla değişik sorunlar yaşayan var memnun olan var onları bölgenizde nasıl olduğunu araştırıp karar verin

Altyapı varsa superonline öneririm hocam Turkcell şahsen 1000mbps kullanıyorum memnunum. Forumda her kafadan bi ses çıkıyor söylenen sağlayıcılarla değişik sorunlar yaşayan var memnun olan var onları bölgenizde nasıl olduğunu araştırıp karar verin
Hocam benim için en önemli nokta ucuz olması diyorum. Sadece internetten habere bakacaklar youtube'a girecekler.

Hocam benim için en önemli nokta ucuz olması diyorum. Sadece internetten habere bakacaklar youtube'a girecekler.
Hocam o zaman uğraşmadan tt nin en ucuz paketini alıp kullanabilirsiniz her türlü işlerini görür

Hocam o zaman uğraşmadan tt nin en ucuz paketini alıp kullanabilirsiniz her türlü işlerini görür
1756117168838.webp

TT nin en ucuz paketi bu ve hiç ucuz değil. O yüzden benim millenicom gibi ilk 4-6 ay sabit 350₺ gibi fiyata bir internet aboneliği yapmam lazım. 4-6 ay sonra yine onun gibi başka bir internete geçerim

Şok net 4 aylık fiyatı 269₺
Millenicom 4 aylık fiyat 279₺

Hangisini önerirsiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,545
Üyeler
186,748
Son üye
bugransnsnk