1HydrOxide1
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
GPU FAN kafasına göre rastgele 4000 rpmde çalışıyor bunu nasıl engelleyeceğim?
Galax 5070 Ti
Galax 5070 Ti
Afterburnerden kendin oto fanı devre dışı bırakmış olmayasın?GPU FAN kafasına göre rastgele 4000 rpmde çalışıyor bunu nasıl engelleyeceğim?
Galax 5070 Ti
Hiç afterburner kullanmadımAfterburnerden kendin oto fanı devre dışı bırakmış olmayasın?
Böyle bir sorunu ilk defa duyuyorum onun dışında bir çözüm gelmedi aklıma maalesefHiç afterburner kullanmadım
Isınıyor mu onu kontrol ettin mi? boşta kaç derece meselaGPU FAN kafasına göre rastgele 4000 rpmde çalışıyor bunu nasıl engelleyeceğim?
Galax 5070 Ti
37 derece %5 yükte 3840 RPMBöyle bir sorunu ilk defa duyuyorum onun dışında bir çözüm gelmedi aklıma maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Isınıyor mu onu kontrol ettin mi? boşta kaç derece mesela
Yabancı forumda hotspot kontrol edin demişler, sende bi kontrol et istiyorsan belki hotspot çok ısınıyordur37 derece %5 yükte 3840 RPM
.göz farkıyla bile anlaşılır sonra fan apraklarını dağıtmasınO kartın fanının 4000 RPM göreceğini pek sanmıyorum, hatalı gösteriyor olmasın? Fiziksel olarak kontrol ettin mi? Parmağını kaptırma![]()
Ortadaki fanın bariz bir şekilde 600-700 rpmde döndüğünün gördüm. Ve ayrıca 3849 RPM görüyor. Görsel olarak fark bariz ki ses de baya elektrik süpürgesi gibi uğulduyor mübarekO kartın fanının 4000 RPM göreceğini pek sanmıyorum, hatalı gösteriyor olmasın? Fiziksel olarak kontrol ettin mi? Parmağını kaptırma![]()
Abim benim bilgisayarıma gecmisti nvdia denetim masasını acmis voltaj ve fan RPM ini fullemis sonra güncelleme geldi ctrl v yapinca hani nvdia denetim masası derken siyah solda bir ekran aciliyordu video kaydi aliniyordu nvdia denetim masasinda anılara kaydediyirdu neyse komple degismis bu arayuz bende bi turlu eksi haline getiremedim oyle kaldi ucak türbülansa kalkiyor sanki bilmiyorum sendede böyle olmus olabilir kontrol et istersenOrtadaki fanın bariz bir şekilde 600-700 rpmde döndüğünün gördüm. Ve ayrıca 3849 RPM görüyor. Görsel olarak fark bariz ki ses de baya elektrik süpürgesi gibi uğulduyor mübarek![]()