ipad olan iyidirİyi geceler. Bu iki tablet arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir önerilerinizi bekliyorum.
Ders çalışmak için alacağım uzun ömürlü olursa daha iyi olur.Düm düz içeri tüketicekseniz 16:9 ekran oranına yakın ve ekran kalitesi ön planda cihaz bakın. İpad'ler de alt ve üstten eşek gibi boşluklarla izlersiniz sonra kare forma yakınlar.
Ders çalışmak için.ipad iyidir ne için kullanacksınız
11.nesil ipad alın geçin hocamDers çalışmak için alacağım uzun ömürlü olursa daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ders çalışmak için.
iPad al geç, yanına da bir kalem alırsın müthiş olur.Ders çalışmak için alacağım uzun ömürlü olursa daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ders çalışmak için.
Hocam o zaman 19K oluyor bütçe aşıyor. Yada 19 bine daha iyi S9 var diyorlar. Açıkçası sadece ders çalışmak için 20K veresim yok.iPad al geç, yanına da bir kalem alırsın müthiş olur.
Tablet 14K kalemi de 500 liraya bulsan 14500 oluyor 19K nereden çıktı?Hocam o zaman 19K oluyor bütçe aşıyor. Yada 19 bine daha iyi S9 var diyorlar. Açıkçası sadece ders çalışmak için 20K veresim yok.
tablet 15.5K hocam ben 14’e bulamadım. Kalem orjinal olmazsa sıkıntı çıkartır diyorlar.Tablet 14K kalemi de 500 liraya bulsan 14500 oluyor 19K nereden çıktı?
V9 ile fiyat farkı az olduğu için V9 alabilirim.honor pad 10 var bende kalem ve klavyeli kılıfla geldi çok güzel tablet 3 aydır hiç sorun yaşamadım memnunum öneririm