K.R.A.T.O.S
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 507
Ben 6700xt mi satıyorum 9 a hocam20ay civarı garantisi olan sıfır RX 6800xt 8250ye alınır mı
Ben 6700xt mi satıyorum 9 a hocam20ay civarı garantisi olan sıfır RX 6800xt 8250ye alınır mı
Piyasası o zaten hocam ama arkadaşın ilan baya şüpheliBen 6700xt mi satıyorum 9 a hocam
Hangi model hocam bu aradaBen 6700xt mi satıyorum 9 a hocam
Xfx swift speedstar model hocam orta segment versionu 3 fanliPiyasası o zaten hocam ama arkadaşın ilan baya şüpheli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi model hocam bu arada
Geçen bende gördüm 6900xt 11 yazmış iyide iniykr canli furmark istedim kart alevleniykrPiyasası o zaten hocam ama arkadaşın ilan baya şüpheli
Hangi model hocam bu arada
Bende 2 ay önce reddevil aldım hocam 7.5 A adam zordaydı ona göre fiyat çektim biraz şans işiXfx swift speedstar model hocam orta segment versionu 3 fanli
Geçen bende gördüm 6900xt 11 yazmış iyide iniykr canli furmark istedim kart alevleniykr
elden al sakın para atma wpye işletme hesabı vs kurmak zor değil insanlar neler dolandırıyor 100bin takipçili telefoncu hesabı açıp dolandırıyorlar insanları 2-3bin ucuza alcam derken paranızdan olursunuzSıfır almış sistem kurmak için borcu olunca kalmış sözde . Sade elinde ekran kartı var. Resimleri fln da atıyor da bana da pek inandırıcı gelmedi
Alacaksan git bak test yap gpu z furmark occt fln sonra.Sahibinden de idi düştü hemen acil diye yazmıştı . Bir sürü adam zaten hurra yüklendi elemanayakınındaki sehirdi gidip elden mi alsam diye düşündüm sonra üşendim. Adam cevap bekliyor
![]()
Hayırlı olsun hocam bende beyaz pc diziyorum kartı o yüzden satıyorum yoksa bende çok memnunumBende 2 ay önce reddevil aldım hocam 7.5 A adam zordaydı ona göre fiyat çektim biraz şans işi