vada
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 351
rami daha düşük sadece ekran yönünde daha iyi benim harici bir monitörüm olduğu için hz değeri benim için çokta önemli değil
yanlış bakmışım ekran farkı yokmuşrami daha düşük sadece ekran yönünde daha iyi benim harici bir monitörüm olduğu için hz değeri benim için çokta önemli değil
ram 32 ve windows farkı için 11 lira verilmezrami daha düşük sadece ekran yönünde daha iyi benim harici bir monitörüm olduğu için hz değeri benim için çokta önemli değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yanlış bakmışım ekran farkı yokmuş
Bütçen varsa hiç düşünme bile, performans + tasarım olarak şahane bir model.teşekkür ederim bende zaten bütçemi zorlayamassam bu laptopu almayı düşünmüştüm ama eğer bütçeyi zorlama durumu olursa
https://www.hepsiburada.com/msi-vec...DIK2Mtjd7xR2mQQErRrGav2dxbRFcIPhoCwmEQAvD_BwE
bu laptopu almayı düşünüyorum sizce nasıl
doğru diyosun 16gb ram için 11tl verilmez ama sonradan yükseltme yapamayacağım için ve 16gb ram bir yerden sonra yetersiz gelebileceği için bu modeli düşünmüştümram 32 ve windows farkı için 11 lira verilmez
Neden yapamayasin. Tek slot 16 ise işin daha kolay. 2x8 se satmakla ugrasirsindoğru diyosun 16gb ram için 11tl verilmez ama sonradan yükseltme yapamayacağım için ve 16gb ram bir yerden sonra yetersiz gelebileceği için bu modeli düşünmüştüm
2 slot olduğu için yani 8+8 olduğundan yükseltmek sıkıntı olur satmak vb durumlardan dolayıNeden yapamayasin. Tek slot 16 ise işin daha kolay. 2x8 se satmakla ugrasirsin
Siz bilirsiniz tabi ama 3 5 vida acarak 10bin tl kurtarmayi tercih ederdim.2 slot olduğu için yani 8+8 olduğundan yükseltmek sıkıntı olur satmak vb durumlardan dolayı
bütçeye göre değerlendiricem durumu. peki yükseltme yaparsak garantiden çıkmış olur muSiz bilirsiniz tabi ama 3 5 vida acarak 10bin tl kurtarmayi tercih ederdim.
Servis en dogrusunu söyler. Benim umrumda olmaz yapardim. Kapağı actiktan sonra pilin soketini cikarirsaniz sorun yaşama ihtimaliniz nerdeyse kalmaz.bütçeye göre değerlendiricem durumu. peki yükseltme yaparsak garantiden çıkmış olur mu
laptopun donanımı iyi ama game garaj konusunda emin olamıyorum msi üretimi de olsa aradaki küçük farklar için daha az bilindik ve soğutmasının msi asus gibi markala göre daha kötü olan bi markayı almak mantıklı değil bencehttps://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-r9t3d-5070ti-amd-ryzen-r9-9955hx
en güçlü oyun işlemcisi 12gb 5070ti QHD+ 300hz ekran bence 100k ya en iyi laptop