Glorıous model o wireless mat onerırmısınız

amdd

80+
Reaksiyon skoru
4
3k ya bu mausu onerırmısınız kulnan varsa bıraz anlatabılırmı mausu

gördüğüm kadarıyla sensörü çok iyi değil gibi duruyor 19K dpi 400 ips 3K için çok az değil mi

gördüğüm kadarıyla sensörü çok iyi değil gibi duruyor 19K dpi 400 ips 3K için çok az değil mi
Gloriousun parasını hakeden ürünü yok, çok yüksek fiyatları yurtdışında bile.

3k ya bu mausu onerırmısınız kulnan varsa bıraz anlatabılırmı mausu
3k ya mchose l7 ultra al piyasanın en iyi gecikmelerine sahip mouse ve kaliteli yada daha ağır olsun dersen a5 ultra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki razer vıper v3 gyperspeed onerırmısınız
hayır pilli ve kötü mchose al yada fantech helios ıı pro mouse al wraithden

Bu fiyat aralığında şu an için en iyi seçimler
Scyrox V8
Scyrox V6
MCHOSE L7 Ultra
MCHOSE A5 Ultra

Ürünlere Gaming.gen.tr veya Wraith Esports üzerinden bakabilirsin.

SEÇİM YAPARKEN, Birincil önceliğini Mouse tutuşuna ve eline oturmasına ver, sonra malzeme kalitesi ve ağırlık. Görünüşte dahil tabii ki. Yazmadı etmedi demeyin donanım farkı varsa ve kişiyi etkileyecek bir şeyse kesinlikle öncelik donanım.

• Beğen
Reaksiyonlar: amdd
Bu fiyat aralığında şu an için en iyi seçimler
Scyrox V8
Scyrox V6
MCHOSE L7 Ultra
MCHOSE A5 Ultra

Ürünlere Gaming.gen.tr veya Wraith Esports üzerinden bakabilirsin.

SEÇİM YAPARKEN, Birincil önceliğini Mouse tutuşuna ve eline oturmasına ver, sonra malzeme kalitesi ve ağırlık. Görünüşte dahil tabii ki. Yazmadı etmedi demeyin donanım farkı varsa ve kişiyi etkileyecek bir şeyse kesinlikle öncelik donanım.
scyrox v8 e baktım dedıgın gııb once el tutusuna baktım ve hıc oyle tutusa sahıp bır maus kullanmadım mchose de markasını ılk defa duyuyorum yanı malzeme kalıtesıdır yada yazılımıdır kronıklerınıdır hıc bılmıyorum scyrox v6 bırazdaha tutusu bana gore gelıyor ama scyrox larında gorunuslerı bı garıp gelıyor alıskın degılım onlara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

scyrox v8 e baktım dedıgın gııb once el tutusuna baktım ve hıc oyle tutusa sahıp bır maus kullanmadım mchose de markasını ılk defa duyuyorum yanı malzeme kalıtesıdır yada yazılımıdır kronıklerınıdır hıc bılmıyorum scyrox v6 bırazdaha tutusu bana gore gelıyor ama scyrox larında gorunuslerı bı garıp gelıyor alıskın degılım onlara
scyrox v6 alıcam cunku dedıgın seylere gore ban gore en uygun olan o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,172
Üyeler
187,944
Son üye
alperenoz
Geri