Gloriousun parasını hakeden ürünü yok, çok yüksek fiyatları yurtdışında bile.gördüğüm kadarıyla sensörü çok iyi değil gibi duruyor 19K dpi 400 ips 3K için çok az değil mi
peki razer vıper v3 gyperspeed onerırmısınızGloriousun parasını hakeden ürünü yok, çok yüksek fiyatları yurtdışında bile.
3k ya mchose l7 ultra al piyasanın en iyi gecikmelerine sahip mouse ve kaliteli yada daha ağır olsun dersen a5 ultra3k ya bu mausu onerırmısınız kulnan varsa bıraz anlatabılırmı mausu
hayır pilli ve kötü mchose al yada fantech helios ıı pro mouse al wraithdenpeki razer vıper v3 gyperspeed onerırmısınız
scyrox v8 e baktım dedıgın gııb once el tutusuna baktım ve hıc oyle tutusa sahıp bır maus kullanmadım mchose de markasını ılk defa duyuyorum yanı malzeme kalıtesıdır yada yazılımıdır kronıklerınıdır hıc bılmıyorum scyrox v6 bırazdaha tutusu bana gore gelıyor ama scyrox larında gorunuslerı bı garıp gelıyor alıskın degılım onlaraBu fiyat aralığında şu an için en iyi seçimler
Scyrox V8
Scyrox V6
MCHOSE L7 Ultra
MCHOSE A5 Ultra
Ürünlere Gaming.gen.tr veya Wraith Esports üzerinden bakabilirsin.
SEÇİM YAPARKEN, Birincil önceliğini Mouse tutuşuna ve eline oturmasına ver, sonra malzeme kalitesi ve ağırlık. Görünüşte dahil tabii ki. Yazmadı etmedi demeyin donanım farkı varsa ve kişiyi etkileyecek bir şeyse kesinlikle öncelik donanım.
scyrox v6 alıcam cunku dedıgın seylere gore ban gore en uygun olan oscyrox v8 e baktım dedıgın gııb once el tutusuna baktım ve hıc oyle tutusa sahıp bır maus kullanmadım mchose de markasını ılk defa duyuyorum yanı malzeme kalıtesıdır yada yazılımıdır kronıklerınıdır hıc bılmıyorum scyrox v6 bırazdaha tutusu bana gore gelıyor ama scyrox larında gorunuslerı bı garıp gelıyor alıskın degılım onlara