Öneri Japonyadan ne alınır?

Anime kızı.webp

şef bıçakları dicem de izin verir mi bilmiyorum reddite görmüştüm şef bıçak alıp götürmüştü hatırlamıyorsam
mutfak eşyaları
kaşıkları çatakları çubukları
ps5 sıkıntı yaşanmaz mı yaşanıyorsan onu yerine fotoğraf makinesi
nintendo 2
gerisi anime marvel falan hangi canı çekiyorsa

İyi akşamlar.
Eniştem önümüzdeki ay Japonya ya gidiyor. Ne alınabilir oradan. Aklımda PS5 Pro var. Önerilerinizi bekliyorum bütçe sıkıntı değil.
1 Valiz Japonca manga , dolap üzerinden bi sürdün mü piyasaya paraya para demezsin :kekw: :widepeepo:

şef bıçakları dicem de izin verir mi bilmiyorum reddite görmüştüm şef bıçak alıp götürmüştü hatırlamıyorsam
mutfak eşyaları
kaşıkları çatakları çubukları
ps5 sıkıntı yaşanmaz mı yaşanıyorsan onu yerine fotoğraf makinesi
nintendo 2
gerisi anime marvel falan hangi canı çekiyorsa
Bıçaklar orada ucuz mudur ki? Pek bilgim olmadığı için soruyorum.

İlginizi çekiyorsa saat öneririm.

Hocam eğerki şöyle bir itachi figürü görürseniz ve fiyatıda uygun olursa ben alabilirim ( fazla yeriniz varsa tabi).

Hocam söz veremem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiyede olmayan değerli modelleri öneririm.
Öneriniz var mı peki?

İlginizi çekiyorsa saat öneririm.
Tabi

1 Valiz Japonca manga , dolap üzerinden bi sürdün mü piyasaya paraya para demezsin :kekw: :widepeepo:
Yok hocam ticaretle işim yok okumak için olabilir de.

O zaman kesinlikle bir otomatik saat öneririm. Gruplarda sıkça tax free ile Japonya'dan saat alanlara denk geliyorum. Nereden alınacağıyla ilgili bir fikrim yok maalesef. Burada 25k olan saat Japonya'da 9,5-10k civarına bulunabiliyor.

O zaman kesinlikle bir otomatik saat öneririm. Gruplarda sıkça tax free ile Japonya'dan saat alanlara denk geliyorum. Nereden alınacağıyla ilgili bir fikrim yok maalesef. Burada 25k olan saat Japonya'da 9,5-10k civarına bulunabiliyor.
Marka model önerebilir misiniz? Klasik bir saat fena olmaz aslında.

Marka model önerebilir misiniz? Klasik bir saat fena olmaz aslında.
Seiko, Tissot, Citizen, Orient belki Casio'nun yeni çıkarttığı otomatik mekanizmalı Edifice olabilir. Çok göze hitap eden bir ürün olduğu için doğrudan model öneremiyorum ama ben gitseydim bunu alırdım. Söylediğim markalardan model beğenebilirsiniz, beğendikleriniz arasından seçebiliriz.

Hocam söz veremem.

Öneriniz var mı peki?

Tabi

Yok hocam ticaretle işim yok okumak için olabilir de.
Figür falan olabilir , birde orda eciş bücüş tuvalet ekipmanları oluyor , biraz garip bir öneri ama onlarda olabilir. Akıllı tuvalet kapakları falan var :kekw:
Abur cubur aldır :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,750
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri