YeterliElimde PSU olduğu için değiştirmedim ama sistemi yeniliyorum. Bende Asus Rog Strix 750g 80+ Gold Psu var.
Test edilen sistemde 1000W var hocam neden yeterli dediniz.Yeterli
Yetersiz.Elimde PSU olduğu için değiştirmedim ama sistemi yeniliyorum. Bende Asus Rog Strix 750g 80+ Gold Psu var.
Afterburner'da kullanılan watt değerlerine bakması için attım. CPU ve GPU max 400-450 watt kullanacak. Geri kalan bileşenler de çok az kullanacak. Elindeki psu da iyi zatenTest edilen sistemde 1000W var hocam neden yeter dediniz.
Yeter kaikiteli 750 w dandik marka olsaydı derdim yetmez diyede o yeteElimde PSU olduğu için değiştirmedim ama sistemi yeniliyorum. Bende Asus Rog Strix 750g 80+ Gold Psu var.
neye göre yeterli diyorsun. Kendi sitelerinde bile adamlar 850 önermiş. lol. asla riske atmaya değmez. 10k paradan kaçıp bilmem ne kadar sistemi bozunca ne anlamı kalacakYeter kaikiteli 750 w dandik marka olsaydı derdim yetmez diyede o yete
Yeterli olur ama kendimi riske atamam dersen 850+50 Gold bir PSU almanı öneririm.Elimde PSU olduğu için değiştirmedim ama sistemi yeniliyorum. Bende Asus Rog Strix 750g 80+ Gold Psu var.
Ucu ucuna yeterli gelebilir. Fakat bu şekilde PSU'yu uzun saatler altında kullanırsan, PSU'nun ömrü çok uzun olmaz.Elimde PSU olduğu için değiştirmedim ama sistemi yeniliyorum. Bende Asus Rog Strix 750g 80+ Gold Psu var.
O önerilen değerler pek anlamlı değil. 3070 için genellikle 750W öneriliyor, ama 12V kanalından 500W verebilen bir PSU bile yeterli olur. Üstelik sistem bozulmaz; PSU’nun içinde zaten OPP koruması var. Hatta çoğu PSU, vaat ettiği gücün %20–%30 fazlasını rahatlıkla verebiliyor. Bozulma durumu olmaz. Ömrü kısalır.neye göre yeterli diyorsun. Kendi sitelerinde bile adamlar 850 önermiş. lol. asla riske atmaya değmez. 10k paradan kaçıp bilmem ne kadar sistemi bozunca ne anlamı kalacak
O power yeter. Yetmezse zaten o powerın bir ton koruması var. Sistem kendini kapatmaya başlarsa rastgele anlarsın yetmediğini.Elimde PSU olduğu için değiştirmedim ama sistemi yeniliyorum. Bende Asus Rog Strix 750g 80+ Gold Psu var.
Şeytan diyor al 1000w beyaz bir psu. Elimdeki psu siyah sistem beyaz bir deO power yeter. Yetmezse zaten o powerın bir ton koruması var. Sistem kendini kapatmaya başlarsa rastgele anlarsın yetmediğini.
Şu anda F/P beyaz PSU yok piyasada. Siyah alıp beyaz sleeve kablo kullanmak daha mantıklı.Şeytan diyor al 1000w beyaz bir psu. Elimdeki psu siyah sistem beyaz bir de