atsana bi envanterini. cs ye yeniden başlamayı düşünüyorum belki ben alırım10 dolarlık ak + çaprazgeçiş fn var knk
reis csfloatta bazı skinlerin aşınma oranı çok az ve çok ucuz bazıları 16 dolarlık skin 104 liraya vermiş adam güvenilir midircsfloattan satabilirsin para 1 hafta sonra gelir ama sana çekmesiyle 10 günü bulur
anlamadım nasıl yanireis csfloatta bazı skinlerin aşınma oranı çok az ve çok ucuz bazıları 16 dolarlık skin 104 liraya vermiş adam güvenilir midir
işleyişi tam bilmiyorum ama şöyle oluyor bildiğim kadarıyla. steam pazarda sattıktan sonra steam bakiye olarak sana para geliyor. daha gameship ile oyun satın almak isteyen kişiye oyunu kendi hesabından hediye olarak satın alıyorsun adamın parasının bi kısmı da sana geliyornası yapcağımı anlamadım steamden satınca steame gelmez mi bakiye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10 dolarlık skinlerimde var
Üstünde mavi yazılı süreler varsa onlar açık arttırmadaki skinler süre bitimine doğru fiyatları artıyorreis csfloatta bazı skinlerin aşınma oranı çok az ve çok ucuz bazıları 16 dolarlık skin 104 liraya vermiş adam güvenilir midir