Wolwerine4422
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
https://www.gaming.gen.tr/urun/5790...nagi-emp600w-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Bu PSU İdare eder mi?
2. el almayacağını varsayıyorum. O bütçede zaten başka modelde yok. Çöp de değil iyi de değil.
800 tl ye sharkoon shp 650 v2 psu aldım 2. elden. Aşırı da memnunım. Noname psu dan geçtim. Çok araştırdım. İnsanlar ennermaxtan cw, yükte fan sesi vs gibi sorunlardan dert yanmış dediğim psudan arka da aldırdım 2. elden memnunuz. Ennermax kaliteli vs deseler de Türkiye pazarunda daha yeni. 800 vermek 1600 vermekte arada 2 kat olduğu için 2. el
İ313100F sipariş verildi RX 580 sonra alınıcaksistem ne kullanıyorsun?
Markaya göre PSU alınmaz. Sharkoon shp650 v2'de iyi değil. Çok eski bir platform kullanıyor. Corsair vs550 ile benzerler. Hatta daha kötü bile sayılabilir.800 tl ye sharkoon shp 650 v2 psu aldım 2. elden. Aşırı da memnunım. Noname psu dan geçtim. Çok araştırdım. İnsanlar ennermaxtan cw, yükte fan sesi vs gibi sorunlardan dert yanmış dediğim psudan arka da aldırdım 2. elden memnunuz. Ennermax kaliteli vs deseler de Türkiye pazarunda daha yeni. 800 vermek 1600 vermekte arada 2 kat olduğu için 2. el
Cooler Master
Thermaltake
Sharkoon
Corsair
Bequit
bu tarz kaliteli güzel psu al
frisby 600w nasıl bunla karşılaştırınca ben 5 sene kullandım nerdeyse elektrik de kesildi çok olmasa da hiçbir şey olmadı
Ben bu paraya alacağı bir psu dan hayır geleceği ya da gelmeyevepi ya da kçtü olcağını söylemedşm.Markaya göre PSU alınmaz. Sharkoon shp650 v2'de iyi değil. Çok eski bir platform kullanıyor. Corsair vs550 ile benzerler. Hatta daha kötü bile sayılabilir.
Ne alaka? İki markada PSU üretmiyor zaten. Belirli modelleri birbirlerinden bazı yerlerde üstün bazı yerlerde kötü. Modele göre yorum yapılması gerek. Markaya göre değil. Enermax maxpro III iyi demiyorum zaten. Sadece sharkoon shp v2 ile benzer veya daha iyi olabileceğini diyorum.Ben bu paraya alacağı bir psu dan hayır geleceği ya da gelmeyevepi ya da kçtü olcağını söylemedşm.
Daryun diye bir markayı 6 ay 1060 larla 1070 lerle 580 kerle onlarxa dakkalık test yaptım günde 10 12 saat boyunca oyun oynandı ben kalkıyodum kardeşim oturuyordu sorun çıkmadı. Sadece sesi fazla diye sattım.
Teknoloji işi şans işi ama zaten psu psudur. Ennermax Corsair Rm750i klasmanı bir psu da değil. Adam zaten 580 le kullanılcak diyor. Ki gel gelelim ben 5060 la bir sorun yaşamıyorum. Sharkoon almanda farz demiyorum. 50 tane markadan sharkoonu çekip çıkarman mükemmel
frisby 600w nasıl bunla karşılaştırınca ben 5 sene kullandım nerdeyse elektrik de kesildi çok olmasa da hiçbir şey olmadı
500 tl ye Asus mu alırsın 500 tl ye inno3d miNe alaka? İki markada PSU üretmiyor zaten. Belirli modelleri birbirlerinden bazı yerlerde üstün bazı yerlerde kötü. Modele göre yorum yapılması gerek. Markaya göre değil.
Aynı şey değil. ASUS PSU üretmiyor. PSU tarafında ASUS’un high-end ürünleri dışında, Prime ve TUF serileri aşırı pahalı ve performans/fiyat açısından rezalet. Alınmaması gerek. Sadece ASUS diye almak teknik cahillik olur.500 tl ye Asus mu alırsın 500 tl ye inno3d mi