🔴Starlink,Türkiye'deki Operatörlerden Altyapı İçin Fiyat Teklifi Almaya Başladı🔴

peki nasıl çalışıyor bu sadece uyduya bağlı ve sınırsız internet mi veriyor hızı ne kadar lag sorunu falan hiç olmuyor mu bunlarda
şöyle ping durumu konumlara yönlendirmeye göre değişiyormuş sanırsam. Sistem tam entegre konumlara oturduğunda, size verdikleri Starlink uydusunu uygulamanın adımlarıyla uzaya fırlattıkları uydunun görebileceği bir konuma yerleştiriyorsunuz.

Oyun için uygun değil siye biliyorum gecikme değerleri yüksek. Coğu yerde 200 500 görüyor

Taşınır olması artı

Ama oyun ve ping konusunda kötü bence
Ayrıca cok pahalı bir sistem türkiye için.

Starlink standart kit 600 dolar = 24624 TL.
Teslimat ücreti 50 dolar = 2052 TL.
Paket ücreti ayda 100 dolar = 4.104 TL
Yayıncılar dışında alacak olan kişilerin olacağını sanmıyorum.
Özel fiyatlandırma olur mu acaba ben orasını merak ediyorum. Daha erken de gelecekti, önünü kesmişlerdi geçen sene. Belki de daha rekabetçi bir fiyat peşindeydiler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun için uygun değil siye biliyorum gecikme değerleri yüksek. Coğu yerde 200 500 görüyor

Taşınır olması artı

Ama oyun ve ping konusunda kötü bence
Aynen ping olayı sıkıntı ama mesela hiç internet alamayan veya sürekli neti kopan konumlar için ilaç gibi.

şöyle ping durumu konumlara yönlendirmeye göre değişiyormuş sanırsam. Sistem tam entegre konumlara oturduğunda, size verdikleri Starlink uydusunu uygulamanın adımlarıyla uzaya fırlattıkları uydunun görebileceği bir konuma yerleştiriyorsunuz.
Telefonda sana uydu için nereye koyman gerektiği konusunda işe yarıyor ping fark etmiyor değişiklik az oluyor ama download upload ciddi artıyor

Starlink standart kit 600 dolar = 24624 TL.
Teslimat ücreti 50 dolar = 2052 TL.
Paket ücreti ayda 100 dolar = 4.104 TL
Yayıncılar dışında alacak olan kişilerin olacağını sanmıyorum.

Yerel fiyatlandırma olmazsa bu fiyata yayıncılar da alamaz ama infilijurlar alır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
fiyattan korkuyorum ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,740
Üyeler
183,884
Son üye
ramdomhesap