Yardım 9800x3d sıcaklık değerleri kaç olmalı maximum?

Cinebench skorun kaç hocam?
155W çekmiş işlemcin 91.5 derece normal bu soğutucular ile
CPU ağırlıklı kullanmıyorsan pc'yi undervolt yapıp gereksiz yükten kurtarabilirsin
CPU ağırlıklı ise sıvı soğutma olarak bu model işini görür
21626 skor
cpu ağırlıklı tam olarak ne oluyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam rica etsem güncel konuma bi yanıt verme şansınız varmıdır çok teşekkürler
hocam size cevap verdim hala dönüş yapmadınız

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Cinebench skorun kaç hocam?
155W çekmiş işlemcin 91.5 derece normal bu soğutucular ile
CPU ağırlıklı kullanmıyorsan pc'yi undervolt yapıp gereksiz yükten kurtarabilirsin
CPU ağırlıklı ise sıvı soğutma olarak bu model işini görür
SAKIN. BU MODEL AŞIRI SESLİ ALMA. Çok iyi soğutuyor ama aşşırı fazla ses yapıyor. Arctic lf 3 pro 280 işini çok rahat görür. Ben pro olmayan modeliyle memnunum. Ama alabiliyoken pro al fiyatları yakın.

Alcaksan minimum bunu al.

Ki arcticin bu modeli lianli ile denk zaten. Arctic ama çok sessiz çalışır.

21626 skor
cpu ağırlıklı tam olarak ne oluyor ?

hocam size cevap verdim hala dönüş yapmadınız
21k ise düşük, throttling yemişsin.
Soğutucunu sıvı yap hocam gönderdiğim model işini çok iyi görecek.

Aydınlanmaya bak ya yeni anladı throttle yediğini :D Mesela KS'nin aklını karıştırmasan ben adama bilgi versem adam da sen de bir şey öğrensen olmaz mı?

hocam illa sıvı soğutucumu başka kurtarır yanı yok mu durumu
ekstra fan alma ? yada macun değişikliği? undervoltta yaparım üstüne stabiliteyi nasıl sağlayacağımı bilmesemde

Aydınlanmaya bak ya yeni anladı throttle yediğini :D Mesela KS'nin aklını karıştırmasan ben adama bilgi versem adam da sen de bir şey öğrensen olmaz mı?
Evet buyur

Evet aydınlatmanı bekliyoruz.
Techguy beyfendi ne zaman lütfedecekler altın fikirlerini 15dk'dır bekliyoruz.

Evet aydınlatmanı bekliyoruz.
Techguy beyfendi ne zaman lütfedecekler altın fikirlerini 15dk'dır bekliyoruz.
KS sorunu çözemezse özelden ulaşır merak etme. Siz parlak fikirlerinizi sunmaya devam edin. Laf kalabalığı olunca bilgi boşa gidiyor, KSnin kafa ambele oluyor.

DeepCool AG620 ile aynı işlemciyi kullanıyorum akvaryum kasa 6 adet ters 2 adet egzos olarak temudan aldığım fanları kullanıyorum, pbo ayarları yapışı şekilde boşta 50 tam yükte 80 derece üstünü hiç görmedim.
1000071647.webp

DeepCool AG620 ile aynı işlemciyi kullanıyorum akvaryum kasa 6 adet ters 2 adet egzos olarak temudan aldığım fanları kullanıyorum, pbo ayarları yapışı şekilde boşta 50 tam yükte 80 derece üstünü hiç görmedim.
Alıntıyı görüntüle
hocam anlamadığım şey yani benim şu an kullandığım kasa dediğim gibi nzxt h72024 ve bu kasada küçük değil e atx anakartta destekliyor
kullandığınız hava soğutucu benimkine benzer fan cfm rpm değerlerini çok bilmiyorum ama
benim kullandığımda thermalgrizzly peerles assassin digital v2 yani onunda 2 tane fanı var sizinki gibi hava soğutma bloğu var
ben neden bu kadar yükseliyorum anlamadım kasamda az mı fan var size göre şu an onu düşünüyorum
yada fanların yönünümü yanlış taktım acaba bildiğim kadarıyla çerçeve olan kısımdan hava üflüyor fanlar
fandan fana değişiyor mu bilmiyorum ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,209
Üyeler
183,400
Son üye
Arcade31s
Geri