İlla 9800X3D almana gerek yok bence 7800X3D de işini görür ama sen bilirsin ayrıca x3d işlemcileri sıvı soğutma harici soğutman biraz zor
9800x3d iş odaklı bir işlemci değil oyun odaklı bir işlemci o yüzden farklı işlemcilere bakılabilirhazır şart. cpu odaklı bi program kullanıyorum ondan alıyorum
hazır şart. cpu odaklı bi program kullanıyorum ondan alıyorum
önbellek lazım bana o yüzden alıyorum zatenX3D işlemcilerin olayı oyun.![]()
PC HOCASI-GG15 / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG15 sistem tavsiyesi AMD Ryzen 7 9700X ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
X3D işlemcilerin olayı oyun.![]()
PC HOCASI-GG15 / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG15 sistem tavsiyesi AMD Ryzen 7 9700X ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Render yapmıyor musunuz?önbellek lazım bana o yüzden alıyorum zaten
vento olan kasa seçilebilir onun haricinde işlemci yüke gireceği için soğutma sorun olabilir ram yetiyorsa 16 kalabilir ssd yetmeyebilirfrisby cx-500
gamepower aura 4
frixby cx-501
bunlar var kasa extra
önbellek lazım bana o yüzden alıyorum zaten
https://www.incehesap.com/vangard-tavsiye-sistem-fiyati-48044/
özelleştirmelere bakıp tavsiyede bulunabilir misiniz rica etsem?
intel de tercih edilebilir aslında değil mi hocam?Render yapmıyor musunuz?
İşlemcini x3d yerine 9700X yapabilirsin ekran kartınida 16 GB yükseltebilirsin çünkü 8 GB VRAM isini görmez gündelik olsun oyun olsunfrisby cx-500
gamepower aura 4
frixby cx-501
bunlar var kasa extra
önbellek lazım bana o yüzden alıyorum zaten
https://www.incehesap.com/vangard-tavsiye-sistem-fiyati-48044/
özelleştirmelere bakıp tavsiyede bulunabilir misiniz rica etsem?
Öncelikle bu sistemden vazgeçin. Render yapmıyor musunuz?işlemci soğutma hakkında ne yapabilirim?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu sistemdeki işlemciyi 7800x3d yapabilirsiniz önbellek lazımsa, her türlü çok daha iyi bir sistem olur.X3D işlemcilerin olayı oyun.![]()