thelilltibig
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
2500 falan manyetik switch klavye bakıyorum önerilerinizi bekliyorum hocam
mad60he
Hangisi sence knk![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye
Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE Ace68 E-sport Black Gaming Klavye
Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar.www.gaming.gen.tr
Akko'nun kablosuz olması artı ama kablosuz çok önemli değil diyorsan ace68 çekerdim.![]()
Eweadn Battle68 (Manyetik Switch) Mekanik Klavye
Eweadn Battle 68 Manyetik Switch Klavye Şimdi Ulugames Güvencesi ile Satışta!! 8000HZ Polling Rate - 0,125ms - 0.01mm Rapid Trigger - RS/SOCD/DKS/MT/TGL/Macro - 3 Kademeli Yükseklik Ayarı - Yedek Switchulugames.com.tr
![]()
Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar.www.gaming.gen.tr
Bunlar nasıl hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangisi sence knk
https://www.incehesap.com/havit-gam...ch-mekanik-gaming-oyuncu-klavye-fiyati-82596/ bende yeni klavye almayı düşünüyordum bunu almaya karar verdim bi bakabilirsin hoşuna gidebilir2500 falan manyetik switch klavye bakıyorum önerilerinizi bekliyorum hocam
Konuda atılanlarla yarışamaz bu klavye.https://www.incehesap.com/havit-gam...ch-mekanik-gaming-oyuncu-klavye-fiyati-82596/ bende yeni klavye almayı düşünüyordum bunu almaya karar verdim bi bakabilirsin hoşuna gidebilir
Kablosuz hastası değilim sadece en iyi performas veren aralarından en performansı iyi olanı bakıyorum ace68 diyosan tamamdır hocamAkko'nun kablosuz olması artı ama kablosuz çok önemli değil diyorsan ace68 çekerdim.
özellik olarak atılanlarla çok bi farkı yok diye biliyorum bide %75ler arasında f/p olarak en iyilerden biri olarak biliyorum yanlışım varsa düzeltir misin bende ona göre fikir değiştiririm belkiKonuda atılanlarla yarışamaz bu klavye.
bide önerebileceğin %75 klavye var mı acabaKonuda atılanlarla yarışamaz bu klavye.
özellik olarak atılanlarla çok bi farkı yok diye biliyorum bide %75ler arasında f/p olarak en iyilerden biri olarak biliyorum yanlışım varsa düzeltir misin bende ona göre fikir değiştiririm belki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide önerebileceğin %75 klavye var mı acaba
bunların ne gibi artı özellikleri var hocamBu klavye senin attığın klavyeden daha iyi.![]()
MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
Manyetik 75 istiyorsan
![]()
MCHOSE Jet 75 White Topographic Gaming Klavye
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlarwww.gaming.gen.tr
benim baktığım kadarıyla ses konusu dışında kablolu kullanılacaksa benim attığımın özellikleri daha iyi gibi gözüküyorbunların ne gibi artı özellikleri var hocam