R7 7800X3D Hava Tipi Soğutma Önerisi

helxxx

80+
Reaksiyon skoru
48
Selamlar, R7 7800X3D işlemcim için hava tipi soğutma önerisi yapabilir misiniz ? Bütçem 2, 2.5k.

Kasama uyumlu olur mu ? Kaç dereceleri görürüm ? 75 I geçmemesi benim için çok iyi olur çünkü sıcaklığı kafaya takan biriyim.

Kasam:

Selamlar, R7 7800X3D işlemcim için hava tipi soğutma önerisi yapabilir misiniz ? Bütçem 2, 2.5k.

Kasama uyumlu olur mu ? Kaç dereceleri görürüm ? 75 I geçmemesi benim için çok iyi olur çünkü sıcaklığı kafaya takan biriyim.

Kasam:

Hava

Sıvı

Thermalright Phantom Spirit 120

Bütçe Varsa Daha Mantıklı Kalıyor .

Thermalright Phantom Spirit 120

Bu soğutucuyu düşünüyordum bende hocam fakat stokta yoktu ben baktığımda. Fiyat ve alacağım yer sizce nasıl ? Bana ucuz geldi gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evo ile phantom spirit arasında kaç derece oynar hocalarım ?

Bu soğutucuyu düşünüyordum bende hocam fakat stokta yoktu ben baktığımda. Fiyat ve alacağım yer sizce nasıl ? Bana ucuz geldi gibi.

Evo ile phantom spirit arasında kaç derece oynar hocalarım ?
Bütçen Varsa Bunu Al Fanları Ve Radyatörü Daha Gelişmiş .

Bütçen Varsa Bunu Al Fanları Ve Radyatörü Daha Gelişmiş .

Hocam aralarında kaç derece fark olur ? İkiside 7x6. biri 1600 diğeri 2800 çünkü işlemci mi serin tutar mı ikiside ?

Hocam aralarında kaç derece fark olur ? İkiside 7x6. biri 1600 diğeri 2800 çünkü işlemci mi serin tutar mı ikiside ?
Aralarında soğutma farkı çok olmaz bütçen yoksa eğer attığım ürünü al geç dostum.

Dostum müsait değildim cevap veremedim kusura bakma fiyatı çok çok düşük değil. Satın almanda bir sorun olacağını düşünmüyorum güvenmiyorsan başka sitelere bakabilirsin 1899. tl civarı fiyatı.

Öncelikle kasanın 158mm soğutucu desteği var .

Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 (157mm)

Thermalright Phantom Spirit 120 SE (154mm)

Estağfrullah hocam sizde kusura bakmayın. O zaman phantom spiriti almayı düşünüyorum Pazarama sitesi üzerinden. Rgb arayan biri değilim o yüzden alacağım. Teşekkürler yardımınız için.

Ram’lerime falan değme durumu olmaz değil mi ? Patriot viper 6000Mhz CL30 16GB

Estağfrullah hocam sizde kusura bakmayın. O zaman phantom spiriti almayı düşünüyorum Pazarama sitesi üzerinden. Rgb arayan biri değilim o yüzden alacağım. Teşekkürler yardımınız için.

Ram’lerime falan değme durumu olmaz değil mi ? Patriot viper 6000Mhz CL30 16GB
Tüm ramlere değiyor neredeyse ön fanı milim yukarı kaydırıyorsunuz sorun çözülüyor herhangi bir negatif etkisi olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,351
Üyeler
183,416
Son üye
TheEgE4
Geri