castor iyi sanırsam çünkü yabancılar redditte baya beğenmiş ama bilemedim ne çok benziyorlar bu kulaklıklar yawiyidir ama galiba en iyisi libra x
castor iyi sanırsam çünkü yabancılar redditte baya beğenmiş ama bilemedim ne çok benziyorlar bu kulaklıklar yawiyidir ama galiba en iyisi libra x
acayip kararsız kaldımcastor iyi sanırsam çünkü yabancılar redditte baya beğenmiş ama bilemedim ne çok benziyorlar bu kulaklıklar yaw
bende yaacayip kararsız kaldım![]()
ben daha önce aldım 1 tane edx bi edc pro mu bişeydi kz nin baya güzeldi sonra sıkıldım anneme verdim o da yıllarca kullandı güzel ürünleri.bende ya
benim merak ettiğim hiç bilmediğim bu ürünler girer mi ülkeye 350 tl tutuyor daha önce hiç almadım böyleben daha önce aldım 1 tane edx bi edc pro mu bişeydi kz nin baya güzeldi sonra sıkıldım anneme verdim o da yıllarca kullandı güzel ürünleri.
insanlar 40 liraya aldı bazı modelleri ve geliyor shein yasak koymadan alın alcağınızıbenim merak ettiğim hiç bilmediğim bu ürünler girer mi ülkeye 350 tl tutuyor daha önce hiç almadım böyle
kaç para en fazla gümrükte kalmaması için limiti nedirinsanlar 40 liraya aldı bazı modelleri ve geliyor shein yasak koymadan alın alcağınızıvergi dahil fiyat sonuçta bunlar
vallaha gümrükte kalmaz zaten gümrük vergisini veriyoruz bende 40 liraya aldım 1 tane gönderildi yolda şuankaç para en fazla gümrükte kalmaması için limiti nedir
iyi hayırlı olsun bende yanlış hesaplamışım 250 TL'ye geliyorvallaha gümrükte kalmaz zaten gümrük vergisini veriyoruz bende 40 liraya aldım 1 tane gönderildi yolda şuan