Ldrago
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 201
Kz castor siyah aldım hocamne aldınız hocam müzik için bişey lazım telefona takıcam.
Kz castor siyah aldım hocamne aldınız hocam müzik için bişey lazım telefona takıcam.
Hocam niye bunu seçtiniz ve kz edc proda herhangi birine geçmeye gerek var mıKz castor siyah aldım hocam
Alıntıyı görüntüle
Kz lerde ben de model bilgisi sahibi değilim hocam ama bu daha üstün bir model gibi geldi bana çift sürücülü bass ağırlıklıHocam niye bunu seçtiniz ve kz edc proda herhangi birine geçmeye gerek var mı
Baya bi araştırdım kz markası kötü giderken bu model ile markaya iyi bir yön verdiğinden bahsediliyordu.Bass ağırlıklı olarak castor tiz olarak krila öneriliyordu açıkçası bende kullanmadım sadece okuduklarım gördüklerim bunlar. 2 modeli de almış bulundum hayırlısı bakalım görcez gelinceevet yanii 80 100 tl olanlardan daha mı iyi bu castor.
ben geçmişte bi kz aldım sanırsam edx pro o fena değildi.Baya bi araştırdım kz markası kötü giderken bu model ile markaya iyi bir yön verdiğinden bahsediliyordu.Bass ağırlıklı olarak castor tiz olarak krila öneriliyordu açıkçası bende kullanmadım sadece okuduklarım gördüklerim bunlar. 2 modeli de almış bulundum hayırlısı bakalım görcez gelince
bu kz edx pro mu daha iyidir yoksa ultra yazanı mı ?Baya bi araştırdım kz markası kötü giderken bu model ile markaya iyi bir yön verdiğinden bahsediliyordu.Bass ağırlıklı olarak castor tiz olarak krila öneriliyordu açıkçası bende kullanmadım sadece okuduklarım gördüklerim bunlar. 2 modeli de almış bulundum hayırlısı bakalım görcez gelince
ultra ama edx pro x te alabilirsiniz o da ultranın bi altıbu kz edx pro mu daha iyidir yoksa ultra yazanı mı ?
Valla hocam ultrada iyi fiyata geliyor sesi iyiyse okeyimultra ama edx pro x te alabilirsiniz o da ultranın bi altı
iyidir ama galiba en iyisi libra xedc pro aldım nasıldır