Dostum samsunga bütçe yetmez boşver onuKingston renegade (KC3000 in yenilenmiş hali) ve Samsung 990 pro KC3000 den daha iyitabi onlar indirimde yok şuan
![]()
Dostum samsunga bütçe yetmez boşver onuKingston renegade (KC3000 in yenilenmiş hali) ve Samsung 990 pro KC3000 den daha iyitabi onlar indirimde yok şuan
![]()
varmı arkadaşlar indirimden öneriniz ???arkadaşlar monitör ve klavye öneriniz varmi 5070 ekran kartım
ıkısı arasından hangısı![]()
MSI MAG 244F 23.8" 1920x1080 (FHD) RAPID IPS FLAT 200Hz 0.5Ms FreeSync Premium Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
150 TL satıcı takip kuponunu kullan.arkadaşlar monitör ve klavye öneriniz varmi 5070 ekran kartım
Boş yapma.Adamlar daha ne yapacak bedava mı versin istiyorsun?
klavyeler çok kötü@qwerty12 Aigo klavye ve farelerde iyi indirim var bi inceleyip konusunu açabilir misin?
AIGO A68 Brown Sugar Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce)
AIGO A68 Brown Sugar Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce), oyuncu klavyesi en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!www.gamegaraj.com
Dostum Aigo klavye hiç kullanmadım fikrim yok o yüzden yanlış yönlendirmek istemem.@qwerty12 Aigo klavye ve farelerde iyi indirim var bi inceleyip konusunu açabilir misin?
AIGO A68 Brown Sugar Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce)
AIGO A68 Brown Sugar Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce), oyuncu klavyesi en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!www.gamegaraj.com
Öneriliyordu bi ara. Herhangi bir bilgi var mı?klavyeler çok kötü
Klavyeden kimler anlıyor? Seni anlıyor diye hatırlıyordum.Dostum Aigo klavye hiç kullanmadım fikrim yok o yüzden yanlış yönlendirmek istemem.
genel olarak düştüğü fiyatlar az daha düşse kapış kapış gider.5070TI fiyatına değer mi?![]()
Değer hocam daha altına zor düşer bence al güzel kart.5070TI fiyatına değer mi?![]()
Klavye işi deneyim kullananlar anlatsın yoksa hepsi aynı. Sorunsuz çalışıyorsa okeydir.Klavyeden kimler anlıyor? Seni anlıyor diye hatırlıyordum.