Gta 5 para alınır mı?

Reaksiyon skoru
3,340
Kendin yap dostum. Senin yapacağından çok daha farklı bir şey yapmayacak adam.

Kendin yap dostum. Senin yapacağından çok daha farklı bir şey yapmayacak adam.
Cayo perico uğraştırıyo kanka 15 dkda 1.2m anca alabiliyorum oyunda satın almak istediğim tonla şey var

Hocam ben kendim yaptım şahsen öbür türlü işin içinden çıkılmıyor.
120M bastım tık yok.Mod menü ile ama oyunun zevki kalmıyor pek bilgin olsun.
Kanka tamam da 1 saat uğraşıyom 8 9m kasıyom bitane motor alıyom örnek anasını satim vur baştan 1 saat daha motorla napacağımı unutuyom artık

4 yıl kadar önce cheatengine ile arabayi modifiye ettiğimiz yerde satarken fiyatını değişip satarak 1 milyar para yapmıştım, hala daha ban yemedim

4 yıl kadar önce cheatengine ile arabayi modifiye ettiğimiz yerde satarken fiyatını değişip satarak 1 milyar para yapmıştım, hala daha ban yemedim
Cheatengine çalışmıyo artık

Onu deneme direk ban çakıyor rockstar haberin olsun.
Tek çaren modmenu ile basmak.
Bas gitsin kral ama virüs oluyor genelinde bilgin olsun.
Bendede çıktı devre dışı bırakıp para lwl bastıktan sonra PC ye komple format basıp herşeyi sıfırdan kurmuştum.

olabilir yıllar önce yapmıştım ve aşırı basit yöntem olmasına rağmen yinede ban yememistim
Bendede çıktı devre dışı bırakıp para lwl bastıktan sonra PC ye komple format basıp herşeyi sıfırdan kurmuştum.
cheatengine kullanmasini önermedim bende zaten

Link var mı modmenu? Menyo çalışmaz büyük ihtimal denemedim ama

youtubeye yim menu hile yaz oradaki videolardan birini yap ben her hafta 50-60 milyon basıyorum

Cayo perico uğraştırıyo kanka 15 dkda 1.2m anca alabiliyorum oyunda satın almak istediğim tonla şey var
Kendin kasma zaten. Hile yap dedim, para kasılarak oynanacak oyun degil. Ben 150 milyona yakin, 2k level bastim bu hafta. Bakalim ne zaman ban yiyecegim. Oyunun zevki falan kacmiyor bu arada, para yokken zevki olmuyor asil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,154
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri