Valorant'ta dpi kaç olmalı?

kleyzx

80+
Reaksiyon skoru
55
Valorant'ta daha yeni başladım ve yüksek dpi ile oynuyordum. Bazı konularda gördüğüm gibi dpi 800 yapmaya karar verdim. Fakat mouse artık çok yavaş geliyor. Yüksek dpi ile oynayabilir miyim? Veya düşük dpi da alışılabiliyor mu?

eski dp: 2500

eski oyun hassasiyeti: 1.3

Valorant'ta daha yeni başladım ve yüksek dpi ile oynuyordum. Bazı konularda gördüğüm gibi dpi 800 yapmaya karar verdim. Fakat mouse artık çok yavaş geliyor. Yüksek dpi ile oynayabilir miyim? Veya düşük dpi da alışılabiliyor mu?

dostum buradan ayarla kendine göre işte

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1600 DPI kullan hem windows hemde oyunlarda en iyisi 1600 şuan için en stabillerden mouse ne senin

eDpi denen bir şey var. Düşük DPI denemek istiyorsan hassasiyetini 1.3 bırakıp sadece dpi düşürme. eDpi calculator yaz internete bulursun.

800dpi
0.35 hassasiyet
beni elmas 3 e kadar çıkardı

deniyorum hocam

hocam tır çeviriyorum
ahahaha biraz alışınca aim kafadan ayrılmıyo a d a d a d yaparken çok oynatmıyosun falan iyi oluyo

mouse yi biraz hızlı hareket ettirdiğindede kalan refleks işlerinide çözüyorsun bir şekilde

dostum buradan ayarla kendine göre işte

1600 DPI kullan hem windows hemde oyunlarda en iyisi 1600 şuan için en stabillerden mouse ne senin
hocam logitech g102

ahahaha biraz alışınca aim kafadan ayrılmıyo a d a d a d yaparken çok oynatmıyosun falan iyi oluyo

mouse yi biraz hızlı hareket ettirdiğindede kalan refleks işlerinide çözüyorsun bir şekilde
sanki kafaları vurmak daha rahat geliyor hocam öneriniz için sağolun.

800 dpi 0.25 de oynuyorum kendine göre ayarlaman daha iyi olur

o çok ağır kalır be
0.35-0.40 800
0.2 1600
alıştım ya mousepad klassegear longteng huoyun var aerox 3 wireless kullanıyorum ben alıştım 800dpi üstü masaüstünde bile kullanamıyorum fazla hızlı geliyor

1600 DPI'da geçikme az diye duymuştum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,764
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri