Bu Bir Özür Konusudur

5 yıl ban için ne yaptın ki? Evini ateşe mi verdin?
Pandemi dönemi buraya saçma sapan mesajlar yazmışım moderasyona hakaret etmişim. Bildirim gelince burada hesabım olduğumu ikinci kez öğrendim 😅
Burayı unutmuştum. 31 Ağustos 2020 tarihinde ban yemiştim. Troll ve Yanlış yönlendirmeden.

Hocam eyvallahta 5 yıl ban ne la naptın sen hesabıda kapatmamışlar ban yerine baya tuhaf geldi
trollük yapmış diyor ya :D. ondan büyük suç var mı? 5 sene az bile troollüğe. moderatör insaflıymış :):).

Moderatöre hakaret ettiğini gülerek anlatıyor. Dua et seni dava etmemişler. Dersini almışsındır umarım.

Kader mahkumu

1756633949105.webp

olay bu herhalde değil mi hocam

ban yemek okadar kafaya takılcak bişey değil ya.yeni bir hesap açarsın en fazla devam edersin kaldığın yerden.eğer tabii bazıları gibi reaksiyon skoru kasma veya mesaj kasma gibi derdiniz yoksa.mesela bende acayip uyuz olmuştum sitedekilere (en ufak bişeyden ban bastıkları için mesela nokta virgül) ve teknopatta bastım moderatöre küfürü özelden üst üste.10 sene verdiler.iyi de geldi :D. içimdekini boşalttım.bi daha da hesap açmadım.gerek duymuyorum. üye olmadan da bilgi alınabiliyor forumlardan.burası yine 5 sene atmış daha insaflıyani :D.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 senelik bir ban söz konusu değil krallar abartmış kim attıysa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,228
Üyeler
187,296
Son üye
eyup1.yl
Geri