bahtsızkarakter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,821
Perşembe sabah 12'den beri uyumadım uyuyasım var ama uyuyamıyorum
Psikiyatriye git acilen. Insomnia başlangıcı olabilir.Perşembe sabah 12'den beri uyumadım uyuyasım var ama uyuyamıyorum
O nedir hocamPsikiyatriye git acilen. Insomnia başlangıcı olabilir.
Uyuma yetinizi kaybediyorsunuz hocam. Xanax gibi ağır psikiyatrik ilaçlar kullanarak tedavi oluyorsunuz genellikle. Tedavisi zaman zaman 1-3 aydan 1 yıla kadar çıkıyor. Bir dostum yaşamıştı bu durumu 1 yılda çözebildik. Kendim de 3 yıldır ilaç kullanırım.O nedir hocam
Neden olur peki ilk defa duydum böyle bir şeyUyuma yetinizi kaybediyorsunuz hocam. Xanax gibi ağır psikiyatrik ilaçlar kullanarak tedavi oluyorsunuz genellikle. Tedavisi zaman zaman 1-3 aydan 1 yıla kadar çıkıyor. Bir dostum yaşamıştı bu durumu 1 yılda çözebildik. Kendim de 3 yıldır ilaç kullanırım.
Bende bilmiyorumAt yalanı gerisi belli 3 gün nasıl uykusuz kalabilir bi insan dünya rekoru okadar yoktur
Gayet yapılabilir bir şey, dünya rekoru muhtemelen bunun 10 katı vardır. Tabii kesinlikle sağlıksız ve yapılmaması gereken bir şey.At yalanı gerisi belli 3 gün nasıl uykusuz kalabilir bi insan dünya rekoru okadar yoktur
Hastalık hocamAt yalanı gerisi belli 3 gün nasıl uykusuz kalabilir bi insan dünya rekoru okadar yoktur
Ben de 3 gün uykusuz kaldım. Boş mesaj yazmayı bırak ya da yazmaAt yalanı gerisi belli 3 gün nasıl uykusuz kalabilir bi insan dünya rekoru okadar yoktur
Rekor 11 günmüş.Gayet yapılabilir bir şey, dünya rekoru muhtemelen bunun 10 katı vardır. Tabii kesinlikle sağlıksız ve yapılmaması gereken bir şey.
Hocam bir sürü sebebi olabilir en iyisi sizin psikiyatriye gitmenizNeden olur peki ilk defa duydum böyle bir şey