🔥İndirim Next YE-58GFSG8-QLED 4K Google TV 15.999 TL

Ben 50” qled olanı aldım.Ürün geldi servis kurdu.Tabi bunun için yaklaşık 7 gün bekledim servis ağı çok yavaş.2 gün kullandım hangi ayarını yaptıysam acayip derecede ghosting vardı.Ne maç izleyebildim ne youtube dan bişey.Sonra firma ile görüştüm,benden Youtube dan panel testi açıp videoya çekip göndermemi istediler😂😂çekip gönderdim ve bu durumun normal olduğunu söylediler.Dedim ki telefon ile çok belli olmuyor servis gelip bakamaz mı dedim.Gelir ama sorun yoksa ücret alır dediler.Pes ettim.Amazon ile görüştüm sağolsunlar kutusu açılmış kullanılmış ürünü hiç bir sorun çıkarmadan iade aldılar.Benim yaşadığım olay bu.

8 ms gecikme sunan bir VA panel televizyon olduğu için gayet normal. Ama televizyonda sadece video vb. izlediğiniz için bunu hissetmemeniz lazım. UFO ghosting testi yapsaydınız keşke.
Yaptım onu da gönderdim firmaya.Amacım zaten maç izleyeyim youtube dan içerik takip edeyim diye aldım ama gerçekten izlenebilecek gibi değildi.

Ben 55 inç olanını aldım baya iş görür ya. Her türlü APK kuruluyor Netflix Youtube 4k izletiyor benim için kafi.

58 inç panel tüm tvlerde 55 incin ledleri kullanılır 58 inch led diye bir şey yok o yüzden 58 almak mantıksız hem ciddi görüntü farkı oluyor ya 55 yada 65 e elmak daha mantıklı tamir etmiş test etmiş bir olarak soyluyorum şuan 65 i bekliyoum indirime girsinde cok güzel bir tv

58 inç panel tüm tvlerde 55 incin ledleri kullanılır 58 inch led diye bir şey yok o yüzden 58 almak mantıksız hem ciddi görüntü farkı oluyor ya 55 yada 65 e elmak daha mantıklı tamir etmiş test etmiş bir olarak soyluyorum şuan 65 i bekliyoum indirime girsinde cok güzel bir tv
65 bekliyorum girermi tekrar sence bugunlerde

Geri