Normalde konusu açıldı fakat ürünlerin bağlantısını paylaşmayıp sadece "indirim var" şeklinde olduğu için düzgün konuyu açıyorum. Altına da spoiler şeklinde bana gönderme yapıyorlar. Konuyu açacaksan da ürünleri paylaşacaksın, bunun yüzünden bile benim konum kilitlenebilir ama en azından üstte durur.
Her Salı 18.00’da emsalsiz indirimlerle buluşuyoruz! Alarmını kur, stokları kaçırma!
www.havitstore.com.tr
Bu söylediklerim kibirlilik ve kendimi yüceltme gibi olacak ama açtığı konuların yarısından fazlası boş olan eleman ana konu açıp en başta bana sallamış. Size artık bir şey anlatmıyorum çünkü sadece kendi fikrinizi doğru bulup 2. Taraftan dinlemiyorsunuz. Kendi doğrumu değil, doğruyu yaptığımı biliyorum. Zaten profiline soru sorduğum gibi sildi. Uğraşmaya değmez.
KB904L 1300₺
Havit Gamenote KB904L Manyetik Switch Mekanik Klavye - RGB, Hot-Swappable, 8kHz
www.havitstore.com.tr
H2033D 750₺
50mm (Yüksek Manyetik) Hoparlör Kablo Üzerinden Kolaylıkla Kontrol Sağlanabilir Kablolu Bağlantı Türü 2-5 m Kablo Uzunluğu Jack Kablo Ucu 2 Yıl Distribütör Garantili
www.havitstore.com.tr
MS975WB 700₺
Havit Gamenote MS975WB Ultra Hafif 20.000 DPI Gaming Oyuncu Mouse 2.4GHz + Bluetooth 5.1 - Siyah
www.havitstore.com.tr
F2011 1300₺
Havit Gamenote F2001 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu Siyah - AM5 ve Intel LGA1700 Uyumlu
www.havitstore.com.tr
M8058 1500₺
Havit M9058 GPS Profesyonel Outdoor 1.43" Amoled Akıllı Saat - Fil Dişi
www.havitstore.com.tr