- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,571
- Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum hem bana sallıyorsun altta spoiler olacak şekilde, hem de sadece indirim var diyip ürünleri paylaşmıyorsun. neye karşı çıkıyorsunuz?
dostum hem bana sallıyorsun altta spoiler olacak şekilde, hem de sadece indirim var diyip ürünleri paylaşmıyorsun. neye karşı çıkıyorsunuz?
paylaştım ürünleri git bak konuyadostum hem bana sallıyorsun altta spoiler olacak şekilde, hem de sadece indirim var diyip ürünleri paylaşmıyorsun. neye karşı çıkıyorsunuz?
her hafta gelmiyor. farklı klavye gelebiliyorHaftaya gelirse bende alayım 900l her hafta geliyor mu
evet, bayağı gözüküyor indirimlerpaylaştım ürünleri git bak konuya
Manyetik %60 %75 felan varmı varsa ne kadara düşüyorher hafta gelmiyor. farklı klavye gelebiliyor
her hafta gelmiyor. farklı klavye gelebiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet, bayağı gözüküyor indirimler
Alıntıyı görüntüle
İnstagramda paylaştıkları ürünler
şu an bu varManyetik %60 %75 felan varmı varsa ne kadara düşüyor
O klavye mekanik klavye mi şimdiManyetik %60 %75 felan varmı varsa ne kadara düşüyor
Şuan için değil havitinki varmişu an bu var
ManyetikmisO klavye mekanik klavye mi şimdi
Manyetik mi yoksa switch falan mı manyetik kafam yandi
KB884L varŞuan için değil havitinki varmi
Şu yorum bı Türkçe çevirin bişey anlamadım valla mekanik manyetik switch klavye yazmisŞuan için değil havitinki varmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Manyetikmis
klavyeyi eleştirmiş. seven var sevmeyen var. bu fiyata alınır mı bilemedimŞu yorum bı Türkçe çevirin bişey anlamadım valla mekanik manyetik switch klavye yazmis
Alıntıyı görüntüle