Redmi buds 6 activeden iyi midir?Hiç incelemesi yok fakat kağıt üzerindeki özellikler çok iyi gözüküyor. 400 liraya çakma çukma alınacağına alınıp denenebilir.
Redmi buds 6 activeden iyi midir?Hiç incelemesi yok fakat kağıt üzerindeki özellikler çok iyi gözüküyor. 400 liraya çakma çukma alınacağına alınıp denenebilir.
904L deneme için aldım talep olursa salcam onuda alınan fiyatın üzerinde kar bırakıyor900l var satmak istiyorum, siz nereden sattiniz? Ve kaça gitti
1500 e koysam alan olur mu?Hocam talep çok sarı sitede
900L den memnun değil misiniz?900l var satmak istiyorum, siz nereden sattiniz? Ve kaça gitti
Olabilir1500 e koysam alan olur mu?
Memnunum ancak aula f75 de var fazlalık oldu.900L den memnun değil misiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Olabilir
Bendede 5 klavye oldu seri şekilde sattım hepsini havitleri.ozellikle hızlı ve karlı satılıyorMemnunum ancak aula f75 de var fazlalık oldu.
Kargo işini nasıl yapıyorsunuz, siz mi karşılıyorsunuz yoksa alıcı ödemeli mi?Bendede 5 klavye oldu seri şekilde sattım hepsini havitleri.ozellikle hızlı ve karlı satılıyor
Pg ile satıyorumKargo işini nasıl yapıyorsunuz, siz mi karşılıyorsunuz yoksa alıcı ödemeli mi?
Anladım, dostum teşekkür ederim. Son şunu sorayım siz kaça koymustunuz acabaPg ile satıyorum
Komisyon çok kesiyor, hele dolap app cok söğüşlüyorPg ile satıyorum