Murphy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 223
hocam, sizin aldığınız saat hangisiydi bağlantı varsa atabilir misiniz? Arkadaşa almaya çalıştık olmadı bir türlü.bir kaç saatde oluyor çoğunda olmuyor.
hocam, sizin aldığınız saat hangisiydi bağlantı varsa atabilir misiniz? Arkadaşa almaya çalıştık olmadı bir türlü.bir kaç saatde oluyor çoğunda olmuyor.
Benimde 8-9 tane var. Umarım pişman olmam bu siteden.Benimde 7 sipariş var ilk defa yurtdışından birşeyler aldım bakalım görüp karar vericez.
Bende de aynı durum var.10 tane üründen fazla sipariş ettim bağımlılık yaptı resmen![]()
Telefon değişmen gerekiyorPuan alırken kimlik doğrulama şuanlık gerçekleşemiyor diye hata alıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benimde 8-9 tane var. Umarım pişman olmam bu siteden.
Telefon değişmen gerekiyor
Bende de aynı durum var.
Kimlik doğrulama kullanılamıyor diye hata alıyorum puanları toplarken?
Herkesde mi aynı?
Böyle bir hata alıyorum.
Tamamdır. Çok sipariş verdim ondan oldu herhalde.Telefon değişmen gerekiyor
reis wifiden çık mobil verinden gir bide vpn aç o sorun kalkarPuan alırken kimlik doğrulama şuanlık gerçekleşemiyor diye hata alıyorum.
Benimde 8-9 tane var. Umarım pişman olmam bu siteden.
Bende de aynı durum var.
Kimlik doğrulama kullanılamıyor diye hata alıyorum puanları toplarken? Herkesde mi aynı?
Böyle bir hata alıyorum.
adresindeki yer aynı olduğu için o sorunda başka bir adres yaz yada bina no girerken 2/3 yazıyorsun atıyorum 2 yaz geç düzelirFarklı bir tc kimlik numarasını kullanmama rağmen böyle bir hata alıyorum?
Mobil veriden girmiştim zaten. Vpn açtım yine olmadı. 101 puan toplayabildim. Adresi dediğin gibi yaptım oldu teşekkürler hocam.reis wifiden çık mobil verinden gir bide vpn aç o sorun kalkar
adresindeki yer aynı olduğu için o sorunda başka bir adres yaz yada bina no girerken 2/3 yazıyorsun atıyorum 2 yaz geç düzelir
Sonradan iptal yiyebiliyor siparisler, bu ikisi de sonradan iptal oldu. Bunlardan almanin baska bir yolu varmi?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sağolun hocam kaçıncı oldu saymadım artık galiba 8. Siparişi verdim sayenizde.reis wifiden çık mobil verinden gir bide vpn aç o sorun kalkar
adresindeki yer aynı olduğu için o sorunda başka bir adres yaz yada bina no girerken 2/3 yazıyorsun atıyorum 2 yaz geç düzelir
Bu kulaklığın mikrofonu var mı hocam fps oyunları için almayı düşünüyorum ?KZ KZ Castor
İndirim ve puan ile birlikte 250 civarına geliyor.
elinde kod yazan coca cola kapağı varsa daha daha uygulamandan nays bakiyesi al daha uyguna gelir
Ben de.Sağolun hocam kaçıncı oldu saymadım artık galiba 8. Siparişi verdim sayenizde.![]()