EXPO'nun Aktif Olmaması

ramler xmp 3.0 önceden sorun yoktu şimdi boot etmiyor
Expo 1de benimde boot etmiyor v15 mi senin anakart? birde amd işlemcin var niye xmp profili kullanıyorsun ki?

Expo 1de benimde boot etmiyor v15 mi senin anakart? birde amd işlemcin var niye xmp profili kullanıyorsun ki?
o zamanlar stok yoktu uyumlu olduğu için çok aramadım expo yu evet v15 wifi

o zamanlar stok yoktu uyumlu olduğu için çok aramadım expo yu evet v15 wifi
Aynı karta sahibiz 1008 bios mu kurulu? Patriot viper var bende expo 1 açmıyor boot edemiyor sendeki sorunu çözersen benide bilgilendir lütfen çünkü bende expo2 açılıyor 5600 cl36 açıyor

Aynı karta sahibiz 1008 bios mu kurulu? Patriot viper var bende expo 1 açmıyor boot edemiyor sendeki sorunu çözersen benide bilgilendir lütfen çünkü bende expo2 açılıyor 5600 cl36 açıyor
1008 benimde çok saçma önceden açıyordu şimdi açmıyor

colorful battle-ax b650m-plus v15
Patriot Viper Venom PVV516G60C30 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming Ram (Bellek) 2 adet
Expo 1 Expo 2 Xmp 1 Xmp 2 profil fark etmeksizin sistem kendini 4800 ile başlatıyor. Bios update öncesi expo 1 ile boot etmiyordu biosu agesası güncellendiği için güncelledim expo 1 de normalde bootta kalan cihaz artık bootta kalmıyor direkt 4800 açıyor. Trainingden sonra kendini kapatıp açınca sıfırlıyor biosta açık gözüküyor expo ama windows açılınca 4800de duruyor. Win10 olması bir şeyi değiştirir mi?
Kod:
BIOS version: 1008 (2025/07/25)
1. Update PI 1.2.0.3f
2. Update new UI interface
Belleklerin kit değil ayrı ayrı. Kit olarak alsaydın böyle bir sorun yaşamayacaktın. Hazır profil sadece tek kullanıldığı durumlar için tasarlanmış, yani bunları tek kullandığın senaryoda sana o frekans ve gecikmeyi sunar. Senin burada deneme yanılma yoluyla manuel olarak voltaj vererek tek tek denemen gerekecek stabiliteyi sağlamak açısından. Uğraşmak istemiyorsan bellekleri satıp 2x16 bir bellek arayışına girmeni öneririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
Belleklerin kit değil ayrı ayrı. Kit olarak alsaydın böyle bir sorun yaşamayacaktın. Hazır profil sadece tek kullanıldığı durumlar için tasarlanmış, yani bunları tek kullandığın senaryoda sana o frekans ve gecikmeyi sunar. Senin burada deneme yanılma yoluyla manuel olarak voltaj vererek tek tek denemen gerekecek stabiliteyi sağlamak açısından. Uğraşmak istemiyorsan bellekleri satıp 2x16 bir bellek arayışına girmeni öneririm.
Keşke yapabilsem çok mutlu olurdum. Ancak bu ramleri single kit şeklinde nasıl ve kime satabileceğimi bilmiyorum çünkü çok küçük bir yerde yaşıyorum. Bilgisayarcı bile yok öyle söyliyim ddr3 4 devrinden kalmalar

Keşke yapabilsem çok mutlu olurdum. Ancak bu ramleri single kit şeklinde nasıl ve kime satabileceğimi bilmiyorum çünkü çok küçük bir yerde yaşıyorum. Bilgisayarcı bile yok öyle söyliyim ddr3 4 devrinden kalmalar
hocam ben pbo oc kapatınca düzeldi belki işinize yarar

• Beğen
Reaksiyonlar: dlep
Geri