WD 1TB SN5000 SSD 1999 TL

Son 1 soktu çektim direk de inşallah 1tb altı bir şey gelmez 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım son stoğu da ben çektim ama cevap gelmedi elimizde patlamaz inşallah teknosada yaşadık shuriken ışıklı hoparlör yazıyor herkese gelen ürün classone m30 laptop soğutucu 🥲😂

Sanırım son stoğu da ben çektim ama cevap gelmedi elimizde patlamaz inşallah teknosada yaşadık shuriken ışıklı hoparlör yazıyor herkese gelen ürün classone m30 laptop soğutucu 🥲😂
Onu nasıl kaçırdım. ::ROFLMAO:

Onu nasıl kaçırdım. ::ROFLMAO:
Baktım ürüne son 1 diyor oyalandim ona rağmen alabildim ürünü 😂 kartta limit eksikti atesledim karta nakit oyalana oyalana aldım sonuncu stoğu çektim 😂

Ürün özellikleri kısmında 320gb yazıyor satıcının sıkıntı çıkartma ihtimali var, yanlış ürün başlığı gibime geldi fiyatına bakacak olursak. Alsam mı bilemedim. Sonra yok iadeymiş, şikayetmiş

Ürün özellikleri kısmında 320gb yazıyor satıcının sıkıntı çıkartma ihtimali var, yanlış ürün başlığı gibime geldi fiyatına bakacak olursak. Alsam mı bilemedim. Sonra yok iadeymiş, şikayetmiş uğraşıyoruz.
En kötü ihtimalle zaten iade ederim fiyatı 2899tl civarı bişeydi sepete eklemiştim bu fiyatta görünce hemen aldım sorun sıkıntı çıkma durumunda en azından başkalarının mağdur olmaması adına şikayet ederim özellik kısmı 320gb ama fotoğrafta ve yorumlarda 1tb ürün var artık gelince ne olduğunu görürüz burayada tekrar yazarım

Ben de fırsat kaçmasın diye verdim sipariş, gelecek cevaba göre gerekirse kargolanmadan iptal ederiz. Hayırlısı bakalım, fiyat ve ürün çok iyi geldi. Ben 6 sene önce 1tb m2'yi hem de sata m2'yi 1000 liraya aldığımı hatırlıyorum, üstünden kaç sene geçti dolar kaç tl oldu, enflasyonlar derken, bir de bende 100tl trendyol kuponu vardı onu da ekledim 1899 liraya geldi, üstüne peşin fiyatına 3 taksit. Çok iyi olacak eğer gerçekten 1 tb ise.

İhtiyacım da vardı.

Fiyatı 2146.96 tl olarak değişmiş bende hala stok var olarak görünüyor artık geldiğinde ne olduğuna bakıcaz

Ben de fırsat kaçmasın diye verdim sipariş, gelecek cevaba göre gerekirse kargolanmadan iptal ederiz. Hayırlısı bakalım, fiyat ve ürün çok iyi geldi. Ben 6 sene önce 1tb m2'yi hem de sata m2'yi 1000 liraya aldığımı hatırlıyorum, üstünden kaç sene geçti dolar kaç tl oldu, enflasyonlar derken, bir de bende 100tl trendyol kuponu vardı onu da ekledim 1899 liraya geldi, üstüne peşin fiyatına 3 taksit. Çok iyi olacak eğer gerçekten 1 tb ise.

İhtiyacım da vardı.
Aynen öyle ben peşin aldım direk sorun yok bana gerçi 2 TB olsa harika olurdu şimdi tüm slotları doldurmak istemediğim için 1 afet aldım normalde 2x2TB arıyordum

Kapasite orda yine 320gb olarak görünüyor anlayamadım zaten siparişi çoktan verdim de herhalde fotoğraf ayrı ürün ayrı açıklama apayrı bişey gelmez
Ürün özellikleri muhtemelen trendyol'un veya bu ürüne ilk ilan açanın iş bilmezliği olabilir. Zamanında öyle girilmiş ve öyle kalmış olabilir. Bana da boyutu konusunda sıkıntı olmayacak gibi geliyor.

Ürün özellikleri muhtemelen trendyol'un veya bu ürüne ilk ilan açanın iş bilmezliği olabilir. Zamanında öyle girilmiş ve öyle kalmış olabilir. Bana da boyutu konusunda sıkıntı olmayacak gibi geliyor.
Bende herhangi bi sorun olacağını düşünmüyorum tüm satıcılarda 320gb olarak görünüyor ve yorumlarda ellerine ulaşan 1tb ürün umarım düşündüğümüz gibi sorun olmaz ve uğraşmak zorunda kalmayız

bu ürünün 320 gb versiyonu yok
orda bir hata yapılmış
320 lik gibi bir şey gelme ihtimali yok
fiyat 216 tl olmuş
ihtiyacı olan için hala alınabilir bir fiyat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,395
Üyeler
193,021