Marka Farkı Mekanik klavye mi mekanik hisli mi?

Logitech/Razer/Corsair/Asus gibi markalardan mekanik hisli klavye mi?
Rampage/Gamebooster gibi markalardan mekanik klavye mi?

Hangisi daha mantıklı?
Hot swapli klavye Al daha iyi boyut önemsizse %75 Aula F75 Aula F99 mesela Havit KB900L KB904L Mchose Ace60 pro Akko Monsgeek M1 V5 SP Via vb klavyeler alınabilir. Mesela bir çok örnek mevcut hotswap olmaları avantaj mesela

Hot swapli klavye Al daha iyi boyut önemsizse %75 Aula F75 Aula F99 mesela Habit KB900L KB904L Mchose Ace60 pro Akko Monsgeek M1 V5 SP Via vb klavyeler alınabilir. Mesela bir çok örnek mevcut hotswap olmaları avantaj mesela
Bakıcam hocam hepsine sağolun

Mekanik hisli klavye alma ne olursa olsun. En kaliteli ''mekanik hisli'' klavye bile berbat bir şey. Ben hatalarımdan öğrendim sen de yaşama :)

Akko aula Havit hepsine bak sorun olursa yaz cevap vermeye çalışayım
Hocam peki bu diyat bandında önrebileceğin mekanik hisli klavye varmı? Bşrde hocam bana %100 klavye lazım . Ya da mekanik hisli klavye hakkında ne düşünğyorsun hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mekanik hisli klavye alma ne olursa olsun. En kaliteli ''mekanik hisli'' klavye bile berbat bir şey. Ben hatalarımdan öğrendim sen de yaşama :)
Anladım hocam :)

Mekanik hisli aşırı kötü. Gamepower ve Rampage'de alınmaz yine de

Hocam peki bu diyat bandında önrebileceğin mekanik hisli klavye varmı? Bşrde hocam bana %100 klavye lazım . Ya da mekanik hisli klavye hakkında ne düşünğyorsun hocam.

Anladım hocam :)
Hisliyi boşver. Full dersen Aula F99 bak neredeyse full klavye o

Hisliyi boşver. Full dersen Aula F99 bak neredeyse full klavye o

Hocam şöyle bir klavye önerildi az önce nasıl?

Mekanik hisli aşırı kötü. Gamepower ve Rampage'de alınmaz yine de
Anladım uzak durucam mekanşk hisliden o zaman.

Hocam şöyle bir klavye önerildi az önce nasıl?

Anladım uzak durucam mekanşk hisliden o zaman.
Hocam idare edebilir ama şart mı full olması

Bende klavye arıyorum oynayacağım oyunlar bf6, r6s, fortnite, cs2 ve hikayeli oyunlar diyebilirim. Bütçem 2500 max ve %75 kullanabilirim önerilere açığım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,074
Üyeler
183,518
Son üye
ceyhunceylan3
Geri