🔥İndirim Gigabyte GS25F2 200 Hz Hoparlörlü 4.199 TL

benden tavsiye gigabyte monitör almayın alalı 2 yıl olmadan altta çizgiler çıktı ekranın yarısına kadar geldi serviste ilgilenmiyor hele itopyadan hiç almayın bunun bi alt modeli var bende

Sepette 4.199 TL. Bedava gibi fiyat. Hoparlörlü monitör arayan kişiler kaçırmasın.

Bunun bir önceki Kronik sorunlu monitör alanlara iade için bunu vermişlerdi o daha pahalıydı bu daha ucuz şimdi

Gigabyte monitör alan / kullanan çok az kişiye rastladım.

benden tavsiye gigabyte monitör almayın alalı 2 yıl olmadan altta çizgiler çıktı ekranın yarısına kadar geldi serviste ilgilenmiyor hele itopyadan hiç almayın bunun bi alt modeli var bende
Bunun Gigabyte ile alakası yok. Sizin monitörünüz kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar birsürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, MSI G2422, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP, AOC 24G4X ve AOC 24G4XE.
Konuda ki monitör ise KTC H25T7 ile aynı paneli kullanıyor ve kronik sorunu yok.

G24f 2, modelini yaklaşık 3 senedir kullanıyorum. Son 3 4 aydır 2. monitör oldu kendisi. Hiç sorun çıkarmadı, renkler vs hâlâ gayet güzel ama g24f modelinin (2 değil, ilk versiyon) coil whine sorunu vardı mesela. Marka geneli değil model özelinde konuşmak gerek diye düşünüyorum.

bu nasıldır alıcam acil söyleyin
Alma ghosting sorunlu. Bunu alabilirsin:

Bir önceki 24 serisinden dolayı korkanlar korkmasın, bu seride herhangi bir kronik problem yok. Ki önceki seride de monitörleri hep iade veya değişim yaptılar ilgililerdi. Fiyatı çok iyi bu monitörün 👍🏻

G24f kullaniyorum 2,5 yil oldu sanirim, alirken olupikselden itopya 2 kere degisti sikayetvardan falan yazmistim. 3. Dede 2 tane cikmisti .hala kullanıyorum isik sizmasi var biraz oda urun bazli olarak degerlendirildigi icin bir problem yok suana kadar. Hoparlorlu arıyordum satip bunami gecsem

G24f 2, modelini yaklaşık 3 senedir kullanıyorum. Son 3 4 aydır 2. monitör oldu kendisi. Hiç sorun çıkarmadı, renkler vs hâlâ gayet güzel ama g24f modelinin (2 değil, ilk versiyon) coil whine sorunu vardı mesela. Marka geneli değil model özelinde konuşmak gerek diye düşünüyorumbend
bende g24f-2 var hocam 1. yılında falan alttan gitmeye başladı panel renkleri vs güzel ama 1 2 yıl sonra kullanılmayacak seviyeye geliyor

G24f 2, modelini yaklaşık 3 senedir kullanıyorum. Son 3 4 aydır 2. monitör oldu kendisi. Hiç sorun çıkarmadı, renkler vs hâlâ gayet güzel ama g24f modelinin (2 değil, ilk versiyon) coil whine sorunu vardı mesela. Marka geneli değil model özelinde konuşmak gerek diye düşünüyorum.
Benim de ayni sekilde g24f2 var sorun çıkmadı. Ama cok fazla derecede sorun yaşayan vardi bu modelde. Ben bu model için kronik yok diyenlerin mantığını anlamadım.Yeni çıkmadı mi bu? Zamanla ortaya çıkarabilir kronik yok demek mantıklı degil bence yeni ürünler için.

Bir önceki 24 serisinden dolayı korkanlar korkmasın, bu seride herhangi bir kronik problem yok. Ki önceki seride de monitörleri hep iade veya değişim yaptılar ilgililerdi. Fiyatı çok iyi bu monitörün 👍🏻
sadece monitör kutusunun bir köpüğü yok diye garantiye göndermediler ve eve geri geldi kablo vs her şey tam sadece küçücük bir köpük yüzünden itopyanın garanti hizmeti çok kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim de ayni sekilde g24f2 var sorun çıkmadı. Ama cok fazla derecede sorun yaşayan vardi bu modelde. Ben bu model için kronik yok diyenlerin mantığını anlamadım.Yeni çıkmadı ki bu? Zamanla ortaya çıkarabilir kronik yok demek mantıklı degil bence yeni ürünler için.
katılıyorum bende g24f-2 alırken kronik yok deniliyordu

Geri