🔥İndirim Vasagle L Çalışma Masası 2.599₺

enes.exe

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
740
1757081446538.webp

Bölgenizdeki marangozlardan fiyat almak gerekir.Fiyati devamlı düşüyor mdf mi sunta mi bilgisi olan var mı

bundan iki yıl önce 2000 di bedava
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bölgenizdeki marangozlardan fiyat almak gerekir.Fiyati devamlı düşüyor mdf mi sunta mi bilgisi olan var mı
ben farklı bir masa sordum fiyatları genelde iyi verir tanıdığım bir marangoza daha kaliteli malzeme kullanıyorum ama arada maliyet farkı çok yüksek 3x fiyat verdi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu masanın her konusu açıldığında bu arkadaş aklıma geliyor😅

Ekler

• 1000030773.webp
    1000030773.webp
    105.7 KB · Hit: 257
Son düzenleme:
Kullanılacak yerde rutubet yoksa, birde ıslak zeminde (mutfak yada banyo gibi bir yerde) kullanılmayacaksa sunta(sıkıştırılmış yonga levha) olması her zaman daha iyi böyle ürünlerde

Len bugün 3 küsürden siparis ettim iptal ettim simdi 2600 düşmüs tekrar siparis ettim iptal mi etsem daha duaermi

Garibim matematik ölçü bilmeden almış. 60cm aşşağısı masa alıyosan monitör ayağıyla kullanamazsın
50 cm olduğunu sen söyleyince fark ettim monitör kolum yok çift monitörüm var almaktan vazgeçtim tabla kalınlığıda kalın gelmedi açıkçası

Bu sefer gerçekten iyi fiyat. Yakında beleşe satacaklar galiba
ne masaymış be kaçıncı indirimi bu. almak isteyen ince ve küçük olduğunu bilerek alsın 50cm derinlik var pc setup için gitmez bu masa

ne masaymış be kaçıncı indirimi bu. almak isteyen ince ve küçük olduğunu bilerek alsın 50cm derinlik var pc setup için gitmez bu masa
Monitör kolu olmadan alınmamış 2li Monitör koluyla 5kyı buluyor zaten :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,504
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri