Yardım Bu oyunun adı nedir?

Daemonis

80+
Reaksiyon skoru
52
İşte 100 Okçu dev vs karşıdada sadece atlı veya dev vs koyup savaştırıyorlar. Adı nedir? Age of History olabilir mi

Ekler

• 1000110169.webp
    1000110169.webp
    46 KB · Hit: 58
Total war warhammer sanırım

Reis piyada,mızraklı,okçu,atlı gibi şeyler olması lazım. Ben bilmiyorum o yüzden soruyorum.
Steam sayfasından bak baya çeşitli şeyler var. Youtube da videosunu izledim şimdi zemin tamamen aynı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis piyada,mızraklı,okçu,atlı gibi şeyler olması lazım. Ben bilmiyorum o yüzden soruyorum.
sen strateji arıyorsan böyle arkadaşın dediğin gibi total war veya age of empires tarzı şeylere bak istersen.

Steam sayfasından bak baya çeşitli şeyler var. Youtube da videosunu izledim şimdi zemin tamamen aynı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen strateji arıyorsan böyle arkadaşın dediğin gibi total war veya age of empires tarzı şeylere bak istersen.
Yok ya amacım işte videolarda izliyorum kendim yapmak istedim. Eğer buysa alacağım 15 dolara.

Ultimate Epic Battle Simulator
Ultimate Epic Battle Simulator 2
Alternatif olarak da
Totally Accurate Battle Simulator

Evet bbu reisim. Teşekkürler.

Yakında indirim var mıdır ki.
Yani tarihleri bilemiyorum ama alacaksan da yeni olanı 5 dolar fazla vererek almak daha mantıklı bence. Bilmiyorum kaç saat geçirirsin bu oyunda ben 1-2 saatte sıkılırdım o yüzden almazdım o paraya. 20-30 saat vakit geçiririm, eğlenirim diyorsan alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,128
Üyeler
184,391
Son üye
qweiop
Geri