30k bandı telefon önerisi

K6783

80+
Reaksiyon skoru
20
Bütçe
30000
bütçem 30 k s24 fe düşünüyorum ama s24 de var hangisi daha iyi yada hangi telefon daha iyi ne önerirsiniz

Aralarında çok bir fark yok ekran boyutu ve pil burada sizin için önemli olacaktır. S24 alabiliyorsanız s24 almanızı öneririm.

hımm anladım oyunda oynamak istiyorun ısınsın ama performans düşmesin s 24 daha mı mantıklı hocam??

xiaomi 14t pro da iyi diyorlar hocam

Xiaomi alacaksan yd al ve düşünüyorsan yd mi 14 ultra al server kayıtla al s24 ultra ayarında ama yazılımı xiaomi işte
xaomi düşünmüyorum hocam sadece onun da iyi olduğunu söylüyorlar aklımda honor 400 pro ve s24 fe var kafam karışık

xaomi düşünmüyorum hocam sadece onun da iyi olduğunu söylüyorlar aklımda honor 400 pro ve s24 fe var kafam karışık
Kamera anlamında dediğim cihaz hepsini geride bırakır açıkçası benim için öncelik 1 Apple 2 Samsung 3 Xiomi 4 honor fln ama psikolojik olarak bu açıkçası (honor daha iyi Xiomi den)

Ama öncelik hep Samsung ve Apple 2. El 13 Pro alırım dersen o , o olmazsa s24

evet samsung almayı düşünüyorum ztn hocam honor markasını çok bilmediğim için samsunga yöneldim ama honor daha iyi diyorlar

evet samsung almayı düşünüyorum ztn hocam honor markasını çok bilmediğim için samsunga yöneldim ama honor daha iyi diyorlar

Honor uygun fiyatıyla ve verdiği performansla çok iyi giriş yaptı. 11 senelik iphonedan sonra bende Honor geçtim. Gerçekten çok iyi bir telefon ve fiyatı çok uygun. Denemelisin İnan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,521
Üyeler
185,114
Son üye
MTKrz
Geri