S24 ün kasası küçük olduğu için ısınmaya daha meyilli olur. Performans düşüşü yaşayacağınızı sanmıyorum ama termal olarak s24 fe daha iyi bir tercih olabilir.hımm anladım oyunda oynamak istiyorun ısınsın ama performans düşmesin s 24 daha mı mantıklı hocam??
33.499tl fiyatlar gorurseniz honor 400 pro 12/512 cok iyi olurbir bakıyım hocam
Xiaomi alacaksan yd al ve düşünüyorsan yd mi 14 ultra al server kayıtla al s24 ultra ayarında ama yazılımı xiaomi iştexiaomi 14t pro da iyi diyorlar hocam
xaomi düşünmüyorum hocam sadece onun da iyi olduğunu söylüyorlar aklımda honor 400 pro ve s24 fe var kafam karışıkXiaomi alacaksan yd al ve düşünüyorsan yd mi 14 ultra al server kayıtla al s24 ultra ayarında ama yazılımı xiaomi işte
Kamera anlamında dediğim cihaz hepsini geride bırakır açıkçası benim için öncelik 1 Apple 2 Samsung 3 Xiomi 4 honor fln ama psikolojik olarak bu açıkçası (honor daha iyi Xiomi den)xaomi düşünmüyorum hocam sadece onun da iyi olduğunu söylüyorlar aklımda honor 400 pro ve s24 fe var kafam karışık
evet samsung almayı düşünüyorum ztn hocam honor markasını çok bilmediğim için samsunga yöneldim ama honor daha iyi diyorlar