Kule tipi soğutucu nasıl takılır

Lahana11

80+
Reaksiyon skoru
114
İki tarafıda ters biçimde yani yazısı gözükecek şekilde test ederek fanın egzoz fanından dışarı atacak şekilde fanları taktım yük altında 79 cs2 de Max 72 derecelere ulaştı.Diğer türlü fanlar yükte 89 cs de 80 dereceyi buluyordu ama fanı böyle takanı görmedim ancak ben böyle daha iyi performans aldım garip değil mi😀
1000007238.webp

fanlar önden arkaya olmalı, egzoz tarafına bakmalı yani görseldeki fanı yanlış takmışsın. hava akışını bozmak dışında bir işe yaramaz bu şekilde.

İki tarafıda ters biçimde yani yazısı gözükecek şekilde test ederek fanın egzoz fanından dışarı atacak şekilde fanları taktım yük altında 79 cs2 de Max 72 derecelere ulaştı.Diğer türlü fanlar yükte 89 cs de 80 dereceyi buluyordu ama fanı böyle takanı görmedim ancak ben böyle daha iyi performans aldım garip değil mi😀Alıntıyı görüntüle
ne dediğini tam olarak anlamadım ama hangi şekilde daha iyi performans alıyosan öyle kullan

Fan ters takılmış, montajı yaparken vidaları karşılıklı azar azar sıkarak yapacaksın oturmaz yoksa.

bende de aynısı var ama senin fanın yanlış

fanlar önden arkaya olmalı, egzoz tarafına bakmalı yani görseldeki fanı yanlış takmışsın. hava akışını bozmak dışında bir işe yaramaz bu şekilde.
ama böyle sıcaklık daha aza indi nasıl takmam lazım ? test ederek taktım ince bi kağıt ile nereye üflediğini test ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir foto çeksene RAM ler neresinde kalıyor fanın?
ramler resimde gozukuyor diğer taraf yanı egzoz tarafıda bu sekılde taktım

önden 3 fan havayı içeri alıyor egzozdan atıyor böyle değil mi

Bak şimdi o fan öndeki fanlar nasıl taktıysan aynı şekilde olacak havayı çekecek şekilde.

Bak şimdi o fan öndeki fanlar nasıl taktıysan aynı şekilde olacak havayı çekecek şekilde.
ön fan amblemlı sekılde takınca 3 fanlı yanı içeri hava alan fanlara doğru üflüyor

doğrusunun resmi felan yok mu ya :D

ön fan amblemlı sekılde takınca 3 fanlı yanı içeri hava alan fanlara doğru üflüyor

doğrusunun resmi felan yok mu ya :D
Kankam kasanın önündeki fanı nasıl taktın aynısını takacan işte?

Şu an doğru takılı, havayı içeri üflüyor. Gördüğüm kadarıyla takılan fan, ters bir fan. Alıştığımız fanlar gibi değildir ters fanlar, adı üstünde ters yönde üfler havayı. Örneğin görseldeki ilk fanın da yaprak tasarımı sizinkinde olduğu gibi ters.
1757172177812.webp

Son düzenleme:
Geri