KAVREMVR.EXE NASIL KULLANILIR?

BlooAveng

80+
Reaksiyon skoru
6
Kasperskyi silmek için kullancağım baştan kuracağım çünkü kasperskyi ancak kavremvr.exe yi açınca uygulama seçme kısmında birçok uygulama var kendi uygulamamı buldum ancak mr20 felan yazıyor yanında onlar nedir ve hangisini seçeceğim bilmiyorum bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

Ne yapmak istediğini anlayan varsa şaşarım. Biraz daha anlaşılır anlatsan iyi olur.

Ne yapmak istediğini anlayan varsa şaşarım. Biraz daha anlaşılır anlatsan iyi olur.
kaspersky remover uygulamasından kaspersky standart uygulamamı kaldıracaktım ancak kaspersky remover uygulaması içinde hangi kaspersky sürümünü kaldıracağınızı soruyor orda kendi uygulamamı buldum ancak uygulama yanında mr9-mr13-mr20 vs yazıyot hangisini seçeceğim onu soruyorum

kaspersky remover uygulamasından kaspersky standart uygulamamı kaldıracaktım ancak kaspersky remover uygulaması içinde hangi kaspersky sürümünü kaldıracağınızı soruyor orda kendi uygulamamı buldum ancak uygulama yanında mr9-mr13-mr20 vs yazıyot hangisini seçeceğim onu soruyorum
Öyle yapacağına Kaspersky ayarlarından Kaspersky servislerini durdur. Ve sonra uygulama ekle/kaldır dan kaldır. Belki önce yeniden başlatman gerekebilir.

Geri