zaten arttıra arttıra aldım bu kasayı 20kydı alcam ilk kasaEkran kartı harici güzel sistem ama o ekran kartı fiyat düşürür. 25-28k eder bence çünkü rtx5060 8gb versiyonu kötü bir ekran kartı. 5k fazla verip keşke 16gb versiyonu alsaydınız
Hocam nv3 alacak nasıl bir ihtiyacın varm2 ssd ni hemen alabilirim depolama ihtiyacım var
Sadece depolama için kullancamHocam nv3 alacak nasıl bir ihtiyacın var
Hmm anladım hocamSadece depolama için kullancam
Kanka sen 30dan aşşağısına verme kasan gayet iyi şuan kolay kolay bulamazlar sıfır fiyatına 35 e zaten bu sistemi ramin değerleri ssdnin değerleri iyi ekran kartında iyi. 2 sene önce ben 30a 4060ti 7500f e 29 k para bayıldım. Piyasa gerçekten vahimAlıntıyı görüntüle
2 ay önce pc aldım üni yaşadığım yer gelcek diye farklı şehir çıktı kasamı satmak istiyorum 34k verdim satmak istesem kaça satabilirim garantiler falan her şey var incehesaptan almıştım yardımcı olabilir misiniz
Konu sahibinin yan hesabı mısınKanka sen 30dan aşşağısına verme kasan gayet iyi şuan kolay kolay bulamazlar sıfır fiyatına 35 e zaten bu sistemi ramin değerleri ssdnin değerleri iyi ekran kartında iyi. 2 sene önce ben 30a 4060ti 7500f e 29 k para bayıldım. Piyasa gerçekten vahim
Ne alaka ?Konu sahibinin yan hesabı mısın
Her şeye zam geldi ucuza vermesin 2 ay dediğin nedir 2-3K kır aldığından ver gitsin.Kanka sen 30dan aşşağısına verme kasan gayet iyi şuan kolay kolay bulamazlar sıfır fiyatına 35 e zaten bu sistemi ramin değerleri ssdnin değerleri iyi ekran kartında iyi. 2 sene önce ben 30a 4060ti 7500f e 29 k para bayıldım. Piyasa gerçekten vahim
LOL valorant açar yaz 300 500 fps yaz kesin gider.33den ilan yaz 29 30a kadar in daha altına inme, açıklamalar kısmına hazır win11 kurulu sistem vb yaz çok çok hızlandırıyor satılmasını, yapamayan bir çok kişi var çünkü
kocaelideyimKanka İstanbul damisin arkadaşa kasa alacaz
Param olsa alırdım hocam bende kocaelideyim hayırlı satışlar arkadaşların dediği gibi 28-29 aşağısına düşmemeye çalışınkocaelideyim