S24 ultra mı s25+ mı

Sadece full oyun değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yarı yarıya birkaç saat oyun birkaç saat YouTube fln

Kararsız kaldım
he dersen başka önerilere açığım arkadaşın önerdiği hm7 pro şuanda 15ultra ile birlikte en iyi telefon

he dersen başka önerilere açığım arkadaşın önerdiği hm7 pro şuanda 15ultra ile birlikte en iyi telefon
Açığım tabii ki

15 ultra güzelde fiyatı 70 civarlarında

Burda Samsung bayisi varda ondan honor magic 7 pro bulunur mu

Açığım tabii ki

15 ultra güzelde fiyatı 70 civarlarında

Burda Samsung bayisi varda ondan honor magic 7 pro bulunur mu
hayır honor cihazlar standlarda yer almıyor online alman gerek inceleme videoları bulunuyor

Net 24 ultra, şu an da da kullanıyorum fenasal. 25 ultra deseydin işin rengi değişirdi tabi.

magic 7 pro aralarındaki en güçlü cihaz
hem şarj hem batarya hem ekran hem güç
hem kamera
Duyduğuma göre standlarda satılmıyormuş

hem kamera
Honor doğrumu

hem kamera
@xenk2626 honor u internet ten almayacağım nerde bulabilirim

Net 24 ultra, şu an da da kullanıyorum fenasal. 25 ultra deseydin işin rengi değişirdi tabi.
bende düz s23 var o da pubg 120 fps veriyor s25+ın işlemci s24 ultranın işlemciden daha güçlü

ikisi de 120 fps oynatır pubg oynadığın sürece ben s27 çıktığı zaman s27 alacağım

Şahsen bir telefona 60k gibi bir rakam veriyorsam dışarıdan bakılınca kendini biraz belli etmesini isterim ve ekran konusunda daha büyük olduğu için ve kamera tarafında daha iyi olduğu için kesinlikle ıh mıh demeden s24 u alırdım.

bende düz s23 var o da pubg 120 fps veriyor s25+ın işlemci s24 ultranın işlemciden daha güçlü

ikisi de 120 fps oynatır pubg oynadığın sürece ben s27 çıktığı zaman s27 alacağım
Ben şimdi 3 senelik dönemim ardından yeniden telefon degistirecegim ondan bi 3-4 sene daha almam yeni telefon

S24 ultra ile s25+ arasında fiyat farkı çok karar veremedim ne önerirsiniz kamera ile işim yok bataryası yazılım ı ve oyun performansı önemli başka öneriniz varsa bekliyorum
ultra çok fark yaratıyo s24 ultra kullanan biri olarak öneririm. ama tuğla gibi ve köşeli olması rahatsız edebiliyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,621
Üyeler
183,146
Son üye
TalhaBozkurt1907
Geri