Havit marka klavye önerisi

biraz önce bende teknosadan göz attım hosuma gıttı
gamepower rampage parasına kronikleri nelerdir takipdeyim.

Bu marka klavye önerir misiniz var mı kullanan ?
HAVIT KB890L modelini kullanıyorım gasket özellikli bir blue switch klavye. Gasket özelliği blue switch gibi switchlerin yüksek sesini hafifte olsa hafifletiyor. Yanlarda led ışıklar var. 5 RGB modu mevcut. Yedek ESC tuşu ve tuş çıkarma aparatı var. Ben memnunum.

HAVIT KB890L modelini kullanıyorım gasket özellikli bir blue switch klavye. Gasket özelliği blue switch gibi switchlerin yüksek sesini hafifte olsa hafifletiyor. Yanlarda led ışıklar var. 5 RGB modu mevcut. Yedek ESC tuşu ve tuş çıkarma aparatı var. Ben memnunum.
hocam anti ghosting var mı ?

kb904l derim dostum bende aldım kullanıyorum ve gayet memnunum sadece tek sıkıntısı bazı tuşlara bastığında sesleri farklı geliyor buda galiba bana gelene özel teknik servisini aradım ancak bundan önce böyle bi sorunla karşılaşmadıklarını söylediler yani kronik olduğunu sanmıyorum bi göz atabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu marka klavye önerir misiniz var mı kullanan ?
kb904l derim dostum bende aldım kullanıyorum ve gayet memnunum sadece tek sıkıntısı bazı tuşlara bastığında sesleri farklı geliyor buda galiba bana gelene özel teknik servisini aradım ancak bundan önce böyle bi sorunla karşılaşmadıklarını söylediler yani kronik olduğunu sanmıyorum bi göz atabilirsin

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bunların ayarlamaları için bir uygulaması var mı rapid-trigger vs aç kapa olayı falan

havi kb 884l olması lazım bu modeli kullanıyorum sağ üstte küçük bir ekran var memnunum klavyeden uygulaması gayet iyi kullanım arayüz olarak çok basit ne beklediğinze bağlı klavyeden.

salı gününü bekle, belki KB884L gelebilir Happy Hour'a

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri